به گزارش ایسنا، امیر پور مهدی در پایان پنجمین روز از ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراها اظهار کرد: از کل افراد ثبت نامی یک هزار و 221 نفر برای شوراهای اسلامی شهرها و پنج هزار و 974 نفر برای شوراهای روستایی داوطلب شدند.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد 320 نفر زن و 6875 نفر دیگر را مردان تشکیل میدهد، خاطرنشان کرد: از کل آمار داوطلبان شوراها در استان تا کنون ، یک هزار و 950 نفر در پنجمین روز به 28 فرمانداری و 70 بخش استان مراجعه و ثبت نام کردند.
سخنگوی ستاد انتخابات استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از این تعداد 225 نفر برای شوراهای شهری و یک هزار و 725 نفر برای شوراهای روستایی به این عرصه وارد شدهاند. از کل ثبت نامیهای امروز 69 نفر هم بانوانی هستند که برای شوراهای شهری و روستایی استان اقدام به ثبت نام نمودند.
پور مهدی با بیان اینکه تنها دو روز دیگر از مهلت هفت روزه ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراها باقی مانده است، از کسانی که قصد اقدام برای حضور در این دوره را دارند خواست با توجه به اینکه این زمان قابل تمدید نیست هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام اقدام کنند و کار را برای وقت پایانی نگذارند.
انتهای پیام

