به گزارش ایسنا، «فرشید فلاح» با بیان اینکه حدود 393 نفر از نامزدهای انتخابات شوراها در هیئتهای اجرایی و حدود 200 نفر در هیئتهای نظارت رد صلاحیت شده بودند، گفت: در مجموع حدود 600 نفر از نامزدهای انتخابات شوراها در استان کرمان رد صلاحیت شده بودند که از این تعداد 379 نفر در بخشها و 60 نفر در هیئت عالی نظارت اعتراض کردند.
وی افزود: از افرادی که در بخشها اعتراض کرده بودند، 332 نفر و از افرادی که در هیئت عالی نظارت اعتراض کرده بودند، 58 نفر تأیید صلاحیت شدند.
فلاح یادآور شد: آمار نامزدهای تأیید صلاحیت شده امروز به ستاد برگزاری انتخابات و رؤسای هیئتهای نظارت شهرستانها اعلام شد.
پیش از این نیز احمد انارکی محمدی رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای استان کرمان گفته بود علت رد صلاحیت مجدد برخی از نامزدهای انتخابات شوراها، نقص پروندههای آنها بوده است
انتهای پیام

