سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۴
منبع: نمایندگی خراسان جنوبی
تأیید صلاحیت بیش از 5000 نفر در انتخابات شوراهای اسلامی خراسان‌جنوبی

تأیید صلاحیت بیش از 5000 نفر در انتخابات شوراهای اسلامی خراسان‌جنوبی

خراسان جنوبی (ایسنا) - رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: شمار کاندیداهای تایید صلاحیت شده شوراهای اسلامی شهر و روستا خراسان‌جنوبی تاکنون 5542 نفر است.

«فرهاد فلاحتی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به تایید صلاحیت 5542 نفر از کاندیداهای شورای اسلامی شهر و روستای خراسان‌جنوبی اظهار کرد: از این تعداد، 661 نفر در حوزه شوراهای شهری است که 130 نفر آن، مربوط به شهر بیرجند هستند.

وی ادامه داد: هم‌چنین از این تعداد 4881 نفر در حوزه روستایی، کاندیداهای تائید صلاحیت شده شوراهای اسلامی هستند.

فلاحتی افزود: از تعداد 34 اعتراض که از سوی رد صلاحیت‌شدگان حوزه شهری به هیئت نظارت استان صورت گرفت، بر مبنای آنچه که در هیئت نظارت عالی استان انجام شد، 19 نفر رد و 15 نفر مورد تأیید قرار گرفتند.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی خراسان‌جنوبی ادامه داد: هم‌چنین تعداد 55 نفر از رد صلاحیت‌شدگان حوزه روستایی، اعتراض کردند که در تجدیدنظر اول که در هیئت‌های نظارت شهرستان‌ها صورت گرفت، از این تعداد،  24 نفر رد و تعداد 31 نفر مورد تأیید قرار گرفتند.

فلاحتی خاطرنشان کرد: در حوزه روستایی، برای تجدیدنظر دوم تعداد هفت نفر مجدداً اعتراض کردند که پرونده‌های آنان در هیئت نظارت عالی استان، مورد بررسی قرار گرفت که پس از بررسی، از آن تعداد، دو نفر تأیید و پنج نفر رد شدند.

وی ادامه داد: در حوزه روستایی، شمار کاندیداها نهایی شده اما در حوزه شهری تاکنون نتیجه تجدیدنظر دوم اعلام نشده که به محض اعلام نتیجه نهایی، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی خراسان‌جنوبی افزود: یکی از وظایف هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی، بررسی صلاحیت‌های کاندیداهاست هم‌چنین این هیئت، وظیفه نظارت بر روند انتخابات را نیز دارد.

فلاحتی تصریح کرد: هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی خراسان‌جنوبی تا روز انتخابات بر روند انتخابات نظارت می‌کند و در روز انتخابات نیز با استفاده از ناظرین خود سر صندوق‌های رأی به این نظارت ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی خراسان‌جنوبی بر روند تبلیغات زودهنگام رسیدگی و گزارشات رسیده را پیگیری می‌کند و خوشبختانه تاکنون در رابطه با تبلیغات انتخابات شوراهای استان تخلف قابل پیگیری گزارش نشده است.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: تبلیغات زودهنگام در فضای مجازی اگر با عنوان تبلیغ برای نامزدها باشد تخلف است و در صورت مشاهده و یا گزارش، رسیدگی می‌شود.

فلاحتی تصریح کرد: تاکنون مورد خاصی مبنی بر تبلیغات زودهنگام و غیرقانونی در فضای مجازی در رابطه با کاندیداهای شوراهای اسلامی استان گزارش نشده است.

وی یادآور شد: زمان تبلیغ شوراهای اسلامی شهر و روستا از 21  لغایت 28 اردیبهشت‌ماه خواهد بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها