دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۵
نماینده بوشهر: وزرای پیشنهادی از تجربه خوبی برخوردارند

نماینده بوشهر: وزرای پیشنهادی از تجربه خوبی برخوردارند

یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزرای معرفی شده به مجلس از تجربه خوبی برخوردار هستند، گفت: پایین بودن سن کابینه واستفاده از جوانان از نقاط قوت کابینه دوازدهم به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام عبدالحمید خدری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه کابینه معرفی شده به مجلس تا اندازه‌ای می‌تواند نظر مطالبات عمومی را برآورده کند، گفت: انتظارات ما خیلی بیش از این بود و با توجه به رای ۲۴ میلیونی آقای روحانی انتظار داشتیم که از سایر ظرفیت‌ها اعم از اقوام و بانوان هم در کابینه استفاده کند.

نماینده مردم بوشهر در مجلس با بیان اینکه وزرای پیشنهادی از تجربه خوبی برخوردار هستند، اظهار داشت: پایین بودن سن کابینه و استفاده از جوانان از نقاط قوت کابینه معرفی شده دولت دوازدهم به مجلس است.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در مورد معرفی مجدد بیژن زنگنه به عنوان وزیر پیشنهادی نفت به مجلس نیز بیان کرد: به نظر می‌رسد در وزارت نفت جایگزینی به جای زنگنه نداشتیم زیرا وی در موضوعاتی مانند سرمایه گذاری خارجی و توتال تحول زیادی را در صنعت نفت ایجاد کرده است.

رئیس مجمع نمایندگان بوشهر همچنین تصریح کرد: به طور کلی مجمع نمایندگان استان بوشهر حمایت خود را از وزیر نفت اعلام کرده‌اند و امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد تحول در این بخش باشیم.

خدری در پایان درباره معرفی بیطرف به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو نیز گفت: با توجه به تجربه‌ای که آقای بیطرف در وزارت نیرو دارد امیدوار هستیم که شاهد فعالیت‌ها و برنامه‌های خوبی در این حوزه باشیم.

انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی