دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۷
وعده سعودی‌ها برای بازگشایی بنادر تحت سیطره دولت مستعفی ظرف 24 ساعت آینده

وعده سعودی‌ها برای بازگشایی بنادر تحت سیطره دولت مستعفی ظرف 24 ساعت آینده

هیئت عربستان در سازمان ملل اعلام کرد که ائتلاف عربی ظرف 24 ساعت آتی تمامی بنادر تحت سیطره دولت مستعفی یمن را بازگشایی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز، هیئت عربستان در سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد: ائتلاف عربی با مشورت کامل و توافق با دولت یمن اقدامات لازم را درباره آغاز روند بازگشایی فرودگاه‌ها و بنادر یمن اتخاذ می‌کند تا اجازه انتقال امن کمک‌های انسانی و محموله‌های تجاری داده شود.

در این بیانیه آمده است: بازگشایی بنادر نخستین گام در این راستا است. بنادری که ظرف 24 ساعت آتی بازگشایی خواهد شد بنادر عدن، المکلا و المخا هستند.

در ادامه این بیانیه درباره بنادر تحت سیطره انصارالله از جمله بندر الحدیده آمده است: ائتلاف از سازمان ملل می‌خواهد در سریع‌ترین زمان ممکن تیمی از کارشناسان را به مرکز فرماندهی ائتلاف در ریاض برای بررسی تدابیر کنونی اعزام کند. ائتلاف عربی پیشنهاداتی را برای راه اندازی مجدد بندر الحدیده و فرودگاه صنعا ارائه خواهد کرد و به همکاری سازنده با اسماعیل ولد الشیخ احمد، فرستاده سازمان ملل به یمن برای افزایش ارسال کمک‌های انسانی و محموله‌های تجاری خواهد پرداخت.

ائتلاف متجاوز عربستان پنجم نوامبر اعلام کرد تمامی بنادر و فرودگاه‌های یمن را بسته است. این اقدام بحران انسانی را در یمن که زیر شدیدترین بمباران‌ها از سوی همین ائتلاف قرار دارد، وخیم‌تر کرده است.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان