• یکشنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۶ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 96091910307

بغداد واکنش کشورهای عربی به تصمیم ترامپ را ضعیف خواند

بغداد واکنش کشورهای عربی به تصمیم ترامپ را ضعیف خواند

وزیر خارجه عراق ضمن ابراز مخالفت با تصمیم اخذ شده از سوی اتحادیه عرب، واکنش کشورهای عربی به تصمیم اخیر دولت آمریکا را ضعیف خوانده و تاسف خود را از رد پیشنهاد عراق ابراز داشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، احمد محجوب، سخنگوی وزارت خارجه عراق امروز (یکشنبه) در بیانیه‌ای اظهار داشت، ابراهیم جعفری، وزیر خارجه این کشور مخالفت خود را با تصمیم کشورهای عربی در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب در قاهره ابراز داشت.

الجعفری گفت: با پیشنهاد عراق که شامل اتخاذ اقداماتی دیپلماتیک و اقتصادی گروهی جهت حفظ حقوق مردم فلسطین و پایتختی قدس شریف بود، مخالفت شد.

طبق این بیانیه جعفری از رد پیشنهاد عراق و اینکه ضعف تصمیم کشورهای عربی و نبود آن در سطح مطلوب و در حد مقابله با تهدیدی که متوجه قدس شریف شده،‌ ابراز تاسف کرد و کشورهای عربی را به اتخاذ اقدامات سیاسی و اقتصادی برای حمایت از قدس دعوت کرد.

وزرای خارجه اتحادیه عرب در نشست روز شنبه در قاهره در بیانیه پایانی تصمیم دولت آمریکا درباره قدس را باطل خوانده و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانستند و تاکید کردند که این تصمیم راه‌حل تشکیل دو کشور را تضعیف کرده و به خشونت‌ها دامن می‌زند، آنها در پایان از آمریکا خواستند فورا این تصمیم را لغو کند.

انتهای پیام