• پنجشنبه / ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97031707526
  • خبرنگار : 71477

لاوروف و پامپئو ممکن است در سنگاپور دیدار کنند

لاوروف و پامپئو ممکن است در سنگاپور دیدار کنند

یکی از منابع در وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: وزیر امور خارجه روسیه ممکن است در ماه اوت در سنگاپور با همتای آمریکایی خود دیدار کند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این منبع در پاسخ به سوالی درباره احتمال دیدار سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه و مایک پامپئو، همتای آمریکایی‌اش در حاشیه نشست منطقه‌ای آسه‌آن در سنگاپور در تاریخ دوم تا چهارم اوت(11 الی 13 مرداد) گفت: چنین احتمالی وجود دارد و ما مشغول بررسی این احتمال هستیم.

با این حال این منبع اعلام کرد که ممکن است این نشست زودتر از این تاریخ نیز صورت گیرد.

نشست منطقه‌ای آسه‌آن شامل 10 کشور از جمله برونئی، ویتنام، اندونزی، مالزی،‌ سنگاپور، تایلند، فیلیپین، کامبوج، لائوس و میانمار می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha