دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۴
ایزدیار: از ۵ ماده دیگر هم طلا می‌خواهم/ این مدال را تقدیم به پدر و مادرم می‌کنم

گزارش خبرنگار ایسنا از جاکارتا

ایزدیار: از ۵ ماده دیگر هم طلا می‌خواهم/ این مدال را تقدیم به پدر و مادرم می‌کنم

مرد طلایی بازیهای پارآآسیایی بعد از کسب دومین مدال طلای کاروان ایران در رشته شنا گفت: این مدال را به پدر و مادرم تقدیم می‌کنم.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به جاکارتا، شاهین ایزدیار گفت: خدا را شکر که توانستم دومین مدال طلا را در ماده ۱۰۰ متر S۱۰ به دست بیاورم. البته به رکورد خودم نرسیدم و ۱۰ صدم نسبت به آن رکورد کم آوردم اما برای من این مهم است که از روزهای قبل سر حال تر هستم در حالی که سرماخوردگی داشتم. امیدوارم این روند روز به روز ادامه یابد و بتوانم مدال های بیشتری کسب کنم.

وی افزود: من هنوز در ۵ رشته دیگر می توانم کارم را ادامه بدهم و امیدوارم مردم ایران برایم دعا کنند تا بتوانم صاحب ۵ مدال طلای دیگر شوم و برای ایران، افتخار به دست بیاورم.

ایزدیار درباره استارت های سریع خود در لحظه شروع کارش تصریح کرد: باید به خاطر این استارت های خوبی که در موردش صحبت می شود از امیرعلی سعادتمند مربی بدنسازم تشکر کنم. وی خیلی روی استارت هایم کار کردند و این نقطه قوت را از علم و دانش ایشان به دست آورده ام.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مدال طلای روز نخست را به مهدی ضیایی مربی خوب خودم تقدیم کردم و مدال طلای دوم را تقدیم پدر و مادرم می کنم.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی