• یکشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98031205126
  • خبرنگار : 71516

لیبرمن و سودای نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی

لیبرمن و سودای نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی

رهبر حزب "اسرائیل خانه ما" اعلام کرد که به دنبال دستیابی به پست نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن، آویگدور لیبرمن، رهبر حزب "اسرائیل خانه ما" در مصاحبه‌ای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل را به انحلال پارلمان این رژیم (کنست) متهم کرد و گفت: ما با دستانی پاک مذاکره کردیم و همچنان از اصول و تعهداتمان حمایت می‌کنیم.

وی در واکنش به اتهاماتی که علیه وی و حزبش بوده، گفت: همه این‌ها دروغ است. ما از یسرائیل کاتس شکایت کرده‌ایم.

لیبرمن گفت که برای رسیدن به پست نخست‌وزیری در صورت دستیابی حزبش به کرسی‌های کافی برای تشکیل دولت تلاش خواهد کرد.

اسرائیلی‌ها مجدداً ۱۷ سپتامبر پای صندوق‌های رأی می‌روند. انتخابات آوریل به پیروزی نتانیاهو منجر شد اما بخاطر اختلافات با لیبرمن نتوانست ائتلاف جدید تشکیل دهد.

لیبرمن خواهان تدوین قانونی برای الزامی کردن خدمت سربازی برای یهودیان تندرو است. این مساله بسیار حساسی در اسرائیل است که احزاب یهودی تندرو با آن مخالفند.

نتانیاهو به شدت لیبرمن را سرزنش کرده و گفت: او قصد رسیدن به توافق را نداشت و فقط می‌خواست از تشکیل دولت ممانعت به عمل آورد. ما وارد انتخاباتی شفاف شده و پیروز خواهیم شد.
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha