• یکشنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۸ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98043015375
  • خبرنگار : 71402

دیدار سرگئی ریابکوف با نیکولاس مادورو در کاراکاس

دیدار سرگئی ریابکوف با نیکولاس مادورو در کاراکاس

معاون وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد، با نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا در کاراکاس دیدار کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیدار سرگئی ریابکوف،‌ معاون وزیر امور خارجه روسیه با نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا شنبه در حاشیه کنفرانس وزارتی دفتر هماهنگی جنبش عدم تعهد صورت گرفت.

ریابکوف با بیان اینکه با دلسی رودریگز، معاون رئیس‌جمهوری ونزوئلا هم دیدار داشته است، گفت: افتخار این را داشتیم که مورد استقبال رئیس‌جمهوری ونزوئلا قرار بگیریم.

معاون سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه پیشتر گفته بود تعدادی نشست در سطوح مختلف در جریان سفر شنبه تا دوشنبه به این کشور آمریکای لاتین خواهد داشت.

این دیپلمات روس همچنین گفت ارتقای فعالیت شرکت‌های روسیه در ونزوئلا حین دیدارهایش در کاراکاس مورد گفت‌وگو قرار گرفته است. ریابکوف شامگاه شنبه به خبرنگاران گفت: ما به صورت جامع همکاری و ابتکارهای دوجانبه و همچنین رشد تجارت را به بحث گذاشتیم. خصوصا ایده‌هایی درباره چگونگی توسعه حضور شرکت‌های روسی در اینجا و همچنین تقویت صنایع نفت و گاز، داروسازی مورد گفت‌وگو قرار گرفت.

ریابکوف شنبه برای شرکت در کنفرانس وزارتی دفتر هماهنگی جنبش عدم تعهد به وزیر ونزوئلا سفر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha