شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۴
سفر وزیر دفاع مصر به واشنگتن/ آمریکا ارتش مصر را مجهز به خودروهای زرهی ضد مین کرد

سفر وزیر دفاع مصر به واشنگتن/ آمریکا ارتش مصر را مجهز به خودروهای زرهی ضد مین کرد

آمریکا در چارچوب کمک‌های نظامی سالانه خود به ارتش مصر ۹۳۰ دستگاه خودروی زرهی ضد مین به منظور "مبارزه با تروریسم و افزایش توان نظامی این کشور" تحویل داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیاالیوم، سفارت آمریکا در قاهره در بیانیه‌ای اعلام کرد: واشنگتن به نیروهای مسلح مصر ۹۳۰ خودروی زرهی ضد مین آمریکایی از نوع "ام آر ای پی" داده و این خودروهای زرهی در راستای مبارزه با تروریسم و افزایش توانمندی‌های نظامی ارتش مصر و همچنین به عنوان بخشی از همکاری نظامی گسترده میان دو کشور به ارتش مصر تحویل داده شده‌اند.

این کمک نظامی در چارچوب برنامه‌های کمک‌های نظامی آمریکا به ارتش مصر است که در مارس ۲۰۱۵ به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار سالانه از سر گرفته شد.

این کمک‌ها در سایه درگیری‌های میان نیروهای امنیتی مصر و عناصر وابسته به گروه تروریستی داعش که در استان سینای شمالی فعالیت دارند، به ارتش مصر اعطا شده است.

ازسوی دیگرف وزیر دفاع مصر بنا به دعوت رسمی مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا به این کشور سفر کرد.

قرار است وزیر دفاع مصر با وزیر دفاع آمریکا نشست دوجانبه‌ای را به منظور رایزنی درخصوص تعدادی از پرونده‌ها و موضوعات مورد توجه دو طرف با هدف تقویت روابط دوجانبه و همکاری نظامی میان نیروهای مسلح میان دو کشور در زمینه‌های مختلف برگزار کند.

سنای آمریکا در روز سه‌شنبه گذشته (یکم مرداد ماه) با اکثریت آرا انتصاب مارک اسپر را به عنوان وزیر دفاع آمریکا تأیید کرد تا بدین ترتیب دوره چندماهه خالی بودن پست ریاست پنتاگون پایان یابد.

جیمز ماتیس، وزیر دفاع پیشین آمریکا در دسامبر ۲۰۱۸ به دنبال اختلافات شدیدی که با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری این کشور داشت، از سمت خود کناره‌گیری کرد. از آن زمان تاکنون پنتاگون با رئیس موقت اداره شده است.

انتهای پیام
 

# جهان

آخرین اخبار جهان