• جمعه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۷:۴۳
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98052512174
  • خبرنگار : 71549

هازارد هفته اول لالیگا را از دست داد

هازارد هفته اول لالیگا را از دست داد

مهاجم رئال مادرید در هفته نخست لالیگا برابر سلتاویگو به دلیل آسیب دیدگی نمی تواند بازی کند و ممکن است تا چهار هفته تیمش را همراهی نکند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، ادن هازارد در دیدار سلتاویگو و رئال مادرید حضور نخواهد داشت. ستاره جدید سفیدپوشان آسیب دیده است. مشکل مهاجم بلژیکی عضلانی است. او مانند مندی دیدار فردا (شنبه) را از دست داد.

در حالی که باشگاه مادریدی اعلام کرده است میزان دوری هازارد از میادین بستگی به روند بهبودی اش دارد پیش بینی می شود این بازیکن سه تا چهار هفته نتواند تیمش را همراهی کند. مصدومیت مهاجم بلژیکی شدید است.

اگر این اتفاق بیفتد، او علاوه بر دیدار برابر سلتاویگو نمی تواند مقابل وایادولید و ویارئال نیز بازی کند. همچنین به احتمال فراوان او تیم ملی بلژیک را به دلیل مصدومیت برای مرحله مقدماتی یورو (دیدار برابر سن مارینو و اسکاتلند) همراهی نکند. بازگشت خرید کهکشانی مادرید تا هفته چهارم لالیگا طول خواهد کشید. در آن روز رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان لوانته خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha