یکشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۲:۲۴
حضور ۵ تکواندوکار تیم ملی در تورنمنت آلبانی

حضور ۵ تکواندوکار تیم ملی در تورنمنت آلبانی

تیم ملی ایران با ۵ تکواندوکار در تورنمنت بین‌المللی G۱ در آلبانی با هدف افزایش امتیاز سهمیه المپیک حاضر می‌شود.

به گزارش ایسنا، تیم ملی تکواندو ایران با ترکیب آرمین هادی پور، فرزان عاشورزاده، میرهاشم حسینی، سجاد مردانی و سعید رجبی اوایل مهر ماه سال جاری عازم رقابت‌های بین‌المللی G1 در کشور آلبانی خواهد شد.

برخی نفرات تیم ملی برای ارتقای جایگاه خود در رنکینگ به ۴ تا ۳۰ امتیاز نیاز دارند و با توجه به اینکه سقف دریافت امتیاز از حضور در تورنمنت‌های بین‌المللی ۴۰ امتیاز است، با درخواست فریبرز عسگری، این نفرات به تورنمنت G۱ در آلبانی اعزام می‌شوند. پس از آن نیز با توجه به نتایج بدست آمده برای حضور در تورنمنت کرواسی که آبان ماه برگزار می‌شود برنامه‌ریزی شده است.

تیم ملی تکواندو ایران هم اینک در اردوی آماده سازی برای حضور در رقابت‌های گرندپری ژاپن حضور دارد و آرمین هادی پور، فرزان عاشورزاده، میرهاشم حسینی، سروش احمدی، سجاد مردانی و سعید رجبی 6 تکواندوکار اعزامی ایران به این رقابت‌ها خواهند بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی