یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۳
منبع: نمایندگی هرمزگان
 از رفتن به مناطق مرتفع و تردد در حاشیه رودخانه‌های فصلی هرمزگان خودداری کنید

از رفتن به مناطق مرتفع و تردد در حاشیه رودخانه‌های فصلی هرمزگان خودداری کنید

هرمزگان (ایسنا) - کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان هرمزگان با بیان اینکه از لحاظ دمایی تغییرات قابل‌ملاحظه‌ای نخواهیم داشت، تصریح کرد: توصیه می‌شود با توجه به تقویت موج ناپایدار از رفتن به مناطق مرتفع و تردد در حاشیه رودخانه‌های فصلی خودداری شود.

مرضیه سی‌سی پور در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: طی امروز در برخی نقاط استان ناپایداری وضعیت جوی و دریایی پیش‌بینی می‌شود.

وی تصریح کرد: وضعیت دریا تا ساعات ظهر مساعد خواهد بود در بعدازظهر افزایش باد جنوب غربی در محدوده تنگه هرمز خواهیم داشت که احتمال افزایش لحظه‌ای سرعت باد  دور از انتظار نخواهد بود.

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان هرمزگان اظهار کرد: توصیه می‌شود شناورهای سبک و صیادی در ساعات بعدازظهر در محدوده تنگه هرمز احتیاط کنند.

وی ادامه داد: در ساعات بعدازظهر با تقویت جریانات ناپایدار در ارتفاعات استان از جمله مناطق شمالی و شمال شرقی و ارتفاعات مرکزی رگبار موقتی باران و رعدوبرق و افزایش باد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

سی‌سی پور با بیان اینکه از لحاظ دمایی تغییرات قابل‌ملاحظه‌ای نخواهیم داشت، تصریح کرد: توصیه می‌شود با توجه به تقویت موج ناپایدار از رفتن به مناطق مرتفع و تردد در حاشیه رودخانه‌های فصلی خودداری شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها