• چهارشنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۸ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98081508993
  • منبع : شهرداری تهران

«امرودی» رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شد

«امرودی» رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شد

با حکم شهردار تهران، حجت الاسلام و المسلمین به عنوان رئیس جدید سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران منصوب شد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت شهرنوشت، در حکم پیروز حناچی خطاب به امرودی آمده است: «با عنایت به حسن تخصص و تعهد جنابعالی و براساس مصوبه مورخ ١٣٩٨/٠٧/١۶ هیئت امنا به موجب این حکم شما را به عنوان «رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران» منصوب می‌نمایم.

انتظار دارم تمام توان خویش را در جهت ایفای نقش موثر سازمان در کمک به هویت اسلامی ایرانی شهروندان عزیز تهران به کار گرفته و نیز با جلب مشارکت اصحاب فرهنگ و هنر و همراهی با هیئت مدیره محترم و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی، همسو با شعار «تهران، شهری برای همه»، ساعی و کوشا باشید.

از خداوند متعال دوام توفیقات شما را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق منویات مقام معظم رهبری «مدظله العالی» برای آحاد شهروندان عزیز تهرانی را خواستارم.»

به گزارش شهرنوشت، پیش از این سعید اوحدی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بود.

انتهاب پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha