• پنجشنبه / ۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98090704842
  • خبرنگار : 50189

استاندار کرمان در شورای اندیشه‌ورزی بسیج کارمندان:

بسیج، یک تفکر و اندیشه است/برای نجات کشور به تفکر بسیج نیاز داریم

بسیج، یک تفکر و اندیشه است/برای نجات کشور به تفکر بسیج نیاز داریم

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: بسیج قبل از اینکه نهاد اجرایی باشد یک تفکر و اندیشه است، مهم این است که فرهنگ بسیجی مبنای کاری ما قرار گیرد.

دکتر محمدجواد فدایی امروز ۷ آذر ماه در شورای اندیشه‌ورزی بسیج کارمندان با تبریک هفته بسیج عنوان کرد: بسیج از ابتکارات ارزشمند امام راحل بود که در کنار دیگر نهادهای انقلابی، هوشمندانه و به جهت پیش‌بینی خیلی از اتفاقات و متناسب با آنها بنا نهاده شد تا در جهت حفظ انقلاب و دستاوردهای آن و هدایت انقلاب به مسیر درست مورد انتظار، نقش داشته باشند.

وی به فرموده امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «بسیج یک شجره طیبه است» اشاره کرد و افزود: ثمره این درخت تنومند، عشق و علاقه به انقلاب، فرهنگ انقلاب و مردم‌داری است و خوشحالیم که بسیج هم توانسته در این مسیر به خوبی حرکت کند.

استاندار کرمان ادامه داد: بسیج قبل از اینکه نهاد اجرایی باشد یک تفکر و اندیشه است، مهم این است که فرهنگ بسیجی مبنای کاری ما قرار گیرد.

فدایی اجزای مهم تفکر بسیجی را یادآور شد و گفت: آرمان‌گرایی و واقع‌گرایی اصل مهم تفکر بسیجی است، ما برای انقلاب اسلامی آرمان‌هایی متصور هستیم که باید حفظ و حرکت به سوی آن را داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: عقل‌گرایی و خردورزی از شاخصه‌های مهم تفکر بسیجی است، اینکه عقل را سرلوحه کار خود قرار دهیم و آنچه را خرد جمعی حکم می‌کند از آن تبعیت کنیم.

استاندار کرمان به مسئله اطلاعات و آگاهی اشاره کرد و افزود: در تفکر بسیجی باید مسائل را خوب و دقیق تحلیل کرده، نقاط ضعف و قوت را بشناسیم و از آنها برای تصمیم‌گیری و حرکت درست استفاده کنیم.

عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان کرمان، نکته مهم دیگر در تفکر بسیجی را مسئولیت‌پذیری دانست و گفت: ما در قبال انقلاب، نظام و ولایت و رهبری مسئولیت‌هایی داریم که باید به خوبی به آن توجه داشت.

وی مردمی بودن را از ویژگی‌های مهم بسیج دانست و ابراز کرد: بسیج متعلق به همه مردم است و در انحصار گروه و دسته خاصی نیست، همه مردم باید مشارکت داشته و از همه توان و امکانات استفاده برد.

استاندار کرمان با بیان اینکه بسیج بیشتر تکیه بر جوانان دارد و این مسئله مهمی است که باید به آن توجه شود تاکید کرد: در هفته بسیج باید مروری بر شاخص‌های اصلی پایه‌گذاری بسیج داشته باشیم و سعی کنیم انتظار امام و رهبری و جامعه را از بسیج برآورده کنیم.

فدایی مسئله میز خدمت را مورد اشاره قرار داد و گفت: میز خدمت امر تازه‌ای نیست و در خیلی از کشورها سال‌ها وجود داشته و استفاده می‌شود.

وی حذف فرآیندهای طولانی برای اجرای کارها و مراجعات متعدد به کارشناسان و ارزیاب‌ها و غیره را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر بتوانیم مشابه صدور گواهینامه و گذرنامه، صدور پروانه‌ها و کارهای دیگر را به شکل یکپارچه و جامع انجام دهیم، به معنای واقعی میز خدمت می‌شود.

استاندار کرمان خاطر نشان کرد: ما امروز برای نجات کشور به تفکر بسیج نیاز داریم و شورای اندیشه‌ورزی بسیج می‌تواند به صورت ویژه در امر سرمایه‌گذاری و اشتغال وارد شده و نقش‌آفرینی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha