بر اساس گزارش روابط عمومی اتاق اصناف قم، عباس جعفری اتابک با بیان اینکه اصناف به عنوان یکی از اقشار بزرگ و تاثیر گذار در فعالیتهای اقتصادی می باشد اظهارداشت: در جهت اجرای برنامه های ساماندهی اصناف، همچنین ضرورت نظارت جدی و سازمان دهی شده بر عملکرد متصدیان واحدهای صنفی با هدف پاسخگویی به مطالبات و رسیدگی مردمی در این ارتباط، واحدهای بازرسی و نظارت اصناف تشکیل گردیده است.
وی با بیان اینکه بازرسی از واحدهای صنفی به طور مستمر در حال انجام است گفت: بعد از گرانی بنزین تاکنون حدود ۲۵۰۰ بازرسی از واحد های صنفی صورت گرفته است.
جعفری با بیان اینکه طی این بازرسی ها ۳۳۳ واحد صنفی بدون پروانه شناسایی شده است افزود:تعداد شکایات دریافت شده طی این مدت ۴۲۷ مورد بوده است که رسیدگی لازم به آن صورت گرفته است.
مدیر نظارت و بازرسی اتاق اصناف قم تعداد تخلفات صنفی شناسایی شده در این مدت را ۳۳۳مورد ذکر کرد و ادامه داد: در مدت مذکور۲۵۱فقره گزارش صنفی به تعزیرات ارسال شده که ارزش ریالی انها۲۳۶۰۶۷۰۹۸۰ریال میباشد.
وی از تشدید نظارت ها بعد از گرانی بنزین،به خصوص شب یلدا و ایام پایانی سال خبرداد و بیان کرد: طی این مدت مدیریت بازرسی اتاق اصناف با اجرای طرح تشدیدنظارت و بازرسی از واحدهای صنفی و همچنین تیم های گشت مشترک با اتحادیه ها مرتبط و سازمان های تعزیرات حکومتی،معاونت غذا و دارو نظارت بر واحد های صنفی اعم از تولیدی و توزیعی را در دستور کار خود قرارداده و هر روز گزارش ان را به مسئولین مرتبط منتقل نموده اشست.
گفتنی است، شهروندان می توانند در صورت مشاهده تخلف واحدهای صنفی، مراتب را به شماره تلفن های ۳۷۷۵۱۲۱۲ و ۳۷۷۵۱۲۱۳ گزارش نمایند.
انتهای پیام