شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۹
۱۰ خبر پربازدید سیاسی ایسنا در ۲۸ دی

۱۰ خبر پربازدید سیاسی ایسنا در ۲۸ دی

تکرار یاوه‌گویی‌های ترامپ درباره ایران/ دستور آزادی ۱۷۰ زندانی/ اظهارات جهانگیری درباره تاخیر در بیان علت سقوط هواپیمای اوکراینی/ بازدید روحانی از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان و... در صدر اخبار مورد توجه و پر بازدید مخاطبان سرویس سیاسی ایسنا بود که می‌توانید در این گزارش مرور کنید.

تکرار یاوه‌گویی‌های ترامپ درباره ایران

به گزارش ایسنا، اولین خبر پربازدید امروز توییت جدید دونالد ترامپ بود. رییس‌جمهور آمریکا با ادعای این که مردم نجیب ایران، آمریکا را دوست می دارند، مدعی شد که رهبران ایران به جای آن که ایران را به سمت ویرانی بکشانند، باید هراس افکنی را کنار بنهند و ایران را دوباره باعظمت کنند!

وی همچنین در توییت دیگری به بیانات مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه اشاره کرد و مدعی شد که اقتصاد ایران در حال فروپاشی و مردم در حال رنج هستند.

چند مخاطب در کامنت های جداگانه برای این خبر تنفر خود از ترامپ و ادعاهایش را ابراز کردند.

ابهام چندروزه علت سقوط هواپیمای اوکراینی ضربه بزرگی بود

اظهارات معاون اول رئیس جمهوری در همایش ملی گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش هم از اخبار مورد توجه مخاطبان بود.

اسحاق جهانگیری در این همایش با اشاره به اعلام علت سقوط هواپیمای اوکراینی سه روز بعد از وقوع حادثه، گفت: یکی از بزرگترین ضربه هایی که در ماجرای سقوط هواپیما اوکراینی بیش از سقوط آن و کشته شدن ۱۷۶ نفر آدم محترم که مسافران هواپیما بودند، متحمل شدیم این بود که علت اتفاق را چند روز مبهم گذاشتیم.

بازدید دادستان تهران از زندان تهران بزرگ/ دستور آزادی ۱۷۰ زندانی

خبر بعدی، بازدید سرزده دادستان تهران به همراه جمعی از معاونین، قضات اجرای احکام و ناظر زندان و مدیران زندانهای استان تهران از ندامتگاه تهران بزرگ به منظور پیگیری مسائل و مشکلات زندانیان بود.

القاصی مهر در این بازدید دستور آزادی ۱۷۰ نفر از زندانیانی که باقیمانده حبس آن ها کمتر از سه ماه بود برای اعطاء مرخصی منتهی به آزادی را صادر کرد.

روحانی به چابهار سفر کرد

سفر رئیس جمهور به چابهار به منظور بازدید از مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان و بررسی روند امداد رسانی و حل مشکلات سیل زدگان این استان هم از دیگر اخبار پربازدید بود.

در کنار مردم مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان هستیم

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی پس از بازدید از این مناطق با حضور در میان مردم روستای کلانی تاکید کرد: مطمئن باشید دولت و همه ما در کنار شما هستیم، مشکلات شما را حل خواهیم کرد و شما را فراموش نمی‌کنیم.