• شنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۸ / ۲۱:۲۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98110503517
  • خبرنگار : 71575

سرآسیایی: از پیروزی در نخستین گام آسیایی خوشحالیم / در تنهایی بر حریف و مشکلات غلبه کردیم

سرآسیایی: از پیروزی در نخستین گام آسیایی خوشحالیم / در تنهایی بر حریف و مشکلات غلبه کردیم

سرمربی تیم شهرخودرو ایران گفت: با وجود فشار زیادی که روی تیم بود، اما توانستیم گام نخست را محکم برداریم‌.

به گزارش ایسنا، مجتبی سرآسیایی در خصوص پیروزی تیمش مقابل الرفاع بحرین اظهار کرد: خوشبختانه با همه مشکلات و شرایط خاصی که در چند روز اخیر رخ داد، توانستیم برنده باشیم. واقعا مدیریت اتفاقاتی که رخ داد با توجه به زمان کمی که داشتیم سخت بود.

وی افزود: فارغ از اتفاقاتی که خارج از زمین مسابقه رخ داد، در جریان بازی، بازیکنانم تمام تلاش خود را برای به بالا نگه داشتن پرچم ایران و خراسان به کار گرفتند. از باشگاه و دوستانی که  این روزها ما را تنها نگذاشتند و کنارمان بودند تا به موفقیت برسیم ممنونم. متاسفانه در مواجه با حریف خارجی، تنها بودیم اما شهرخودرو توانست با همه این شرایط تلخ و سخت، بر حریف غلبه کند.

سرآسیایی تصریح کرد: تمام تلاش خود را به کار می‌بندیم تا در گام بعدی پلی‌آف نیز موفق باشیم و بتوانیم لبخند را روی لب هواداران و علاقه‌مندان به فوتبال در این روزها که مشکلات زیادی وجود دارد، بیاوریم. قول می‌دهیم برای رسیدن به موفقیت، از هیچ تلاشی دریغ نکنیم و تمام توان‌مان را به کار گیریم تا مقابل حریف قطری نیز به برتری برسیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha