• دوشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98110704703
  • خبرنگار : 50214

نخستین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی یزد برگزار می‌شود

نخستین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی یزد برگزار می‌شود

ایسنا/یزد شهر یزد از نهم اسفندماه امسال به مدت چهار روز، میزبان ۲۰ گروه نمایش عروسکی ایرانی و بین‌المللی و در مجموع ۵۰ اجرای نمایشی است.

نخستین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی یزد، نهم تا سیزدهم اسفندماه ۱۳۹۸ به دبیری «بنفشه بدیعی» در دو بخش نمایش صحنه‌ای و فضای باز در شهر یزد برگزار خواهد شد.

در این رویداد فرهنگی و هنری که با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد و خانه  عروسک ایران برگزار می‌شود، «مرضیه برومند» به عنوان مشاور جشنواره همکاری می‌کند.

از دیگر فعالیت‌های مهم این جشنواره می‌توان به برگزاری دو نمایشگاه، نشست تخصصی و کارگاه‌های آموزشی برای هنرمندان یزدی اشاره کرد که در بهمن ماه سال جاری و در شهر یزد برگزار خواهند شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، همچنین دو نمایش فضای باز با استفاده از ظرفیت‌های بومی هنرهای نمایشی استان، تولید و در جشنواره اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha