• دوشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد مطلب: 98110705189

به دنبال اعلام نظر روسیه

سرباز زن اسرائیلی محبوس در روسیه درخواست عفو کرد

سرباز زن اسرائیلی محبوس در روسیه درخواست عفو کرد

وکلای زنی آمریکایی-اسرائیلی که به دلیل حمل مواد مخدر در روسیه زندانی است، اظهار کردند که او درخواست عفو کرده است.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری اینترفاکس به نقل از وکلای نعمه ایساخار، زندانی اسرائیلی-آمریکایی زندانی در روسیه گزارش کرد که او درخواست عفو کرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، اسرائیل از روسیه درخواست کرده است که ایساخار را که در دادگاهی در روسیه به هفت سال و نیم حبس محکوم شده، آزاد کند.

کرملین پیشتر اظهارکرده بود که بدون درخواست رسمی ایساخار برای عفو، صدور عفو ریاست جمهوری در پرونده او غیرممکن خواهد بود.

پیش از این یک روزنامه عبری زبان فاش کرد، اسرائیل طی قراردادی برای آزادی  این سرباز زن محبوس در مسکو از اکتبر ۲۰۱۹، مالکیت کلیسای شهر قدس را به روسیه واگذار می‌کند.

کرملین نیز روز جمعه اظهار کرد، آزادی احتمالی سرباز زن آمریکایی-اسرائیلی که به دلیل حمل مواد مخدر دستگیر شده، از آنجایی که وی هنوز به طور رسمی درخواست عفو نکرده، به تاخیر می‌افتد.

انتهای پیام