شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۶
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
ورود سامانه بارشی به آسمان چهارمحال و بختیاری

ورود سامانه بارشی به آسمان چهارمحال و بختیاری

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری از ورود سامانه بارشی به آسمان استان خبر داد.

مهرداد قطره در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به سامانه بارشی که هم‌اکنون در چهارمحال و بختیاری فعال است، اظهار کرد: عمده بارش‌ها مناطق غربی استان از جمله کوهرنگ، فارسان، اردل و بخش‌هایی از کیار و لردگان را در برمی‌گیرد.

وی افزود: این بارش‌ها در مناطق غربی استان به صورت برف خواهد بود.

قطره با اشاره به اینکه این سامانه بارشی نیز مناطق شرقی و شمال شرقی استان را در برخواهد گرفت، ادامه داد: بارش‌ها در شرق  استان در مناطق بروجن و سامان و همچنین در مناطق شمال شرقی استان از جمله  شهرستان بن ضعیف‌تر خواهد بود.

وی با بیان اینکه بارش‌ها تا روز سه‌شنبه  به صورت محدود در استان فعال خواهد بود، اضافه کرد: روز چهارشنبه با کاهش محسوس دما مواجه خواهیم بود.

قطره ادامه داد: صمصامی صبح امروز با دمای صفر درجه سردترین و لردگان با دمای ۱۸ درجه بالای صفر گرم‌ترین نقطه استان گزارش شده است.

معاون توسعه و پیش‌بینی چهارمحال و بختیاری با اعلام اینکه میزان متوسط بارش‌های استان از ابتدای سال زراعی جاری به ۲۱۵ میلی‌متررسیده است، خاطرنشان کرد: بارش‌های استان نسبت به میانگین بلند مدت۳۵ درصد کاهش و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۱  درصد کاهش پیدا کرده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها