شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۴
منبع: نمایندگی دانشگاه اصفهان
شهرستان اردستان نیاز به ماسک دارد

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان:

شهرستان اردستان نیاز به ماسک دارد

اصفهان (ایسنا) - مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان گفت: از روز گذشته تاکنون تعداد بیماران کرونایی در اردستان سه مورد افزایش داشته است.

حسن ذبیحی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تاکنون ۲۵ مورد بیمار مشکوک به بیماری کرونا در بیمارستان اردستان ویزیت شدند که آزمایش ۱۲ مورد از آن‌ها مثبت اعلام شده و ۴ بیماری نیز ترخیص شدند.

وی با بیان اینکه زواره و اردستان بیشترین آمار مبتلا به بیماری کرونا را دارند، افزود: تعداد بیماران کرونایی شهرستان اردستان نسبت به روز گذشته ۳ مورد که شامل یک مرد ۵۸ ساله، یک زن ۸۵ ساله و یک زن ۷۶ ساله هستند، اضافه شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان با بیان اینکه به منظور جلوگیری از شیوع گسترده‌تر ویروس کرونا تفاهم‌نامه‌ای میان ناحیه بسیج و شبکه بهداشت و درمان امضا شد، گفت: این افراد قرار است در موضوع سم‌پاشی معابر و مکان‌ها و همچنین اعزام نیروهای تخصصی و نظارت‌ها و... با شبکه بهداشت و درمان همکاری داشته باشند.

ذبیحی با بیان اینکه شهرستان اردستان با کمبود ماسک مواجه شده است، گفت: بسیاری از خانواده‌ها می‌توانند در خانه‌های خود ماسک‌های دست‌ساز را با پارچه تترون سفید تهیه کنند. البته همچنان تأکید می‌کنیم افراد سالم نیاز به ماسک ندارند.

وی خاطرنشان کرد: نوع ویروس کرونا به شکلی است که از طریق هوا پخش نمی‌شود و بیشتر روی سطح می‌ماند و از ترشحات پخش می‌شود، بنابراین به مردم توصیه می‌کنیم که این بیماری را جدی بگیرند ولی در عین حال نترسند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها