شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۰
منبع: نمایندگی زنجان
رگبار و رعد و برق در انتظار زنجانی‌ها

رگبار و رعد و برق در انتظار زنجانی‌ها

زنجان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: فعالیت سامانه بارشی موجب رگبار باران و رعد و برق خواهد شد.

رسول همتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی بیانگر این است که سامانه بارشی جدیدی از امروز وارد استان می‌شود که در ساعات بعد از ظهر و عصر موجب وزش باد نسبتا شدید، بارش‌های رگباری باران و رعد و برق خواهد شد.

این مسئول با بیان اینکه احتمال بارش تگرگ با فعالیت این سامانه در استان وجود دارد، ادامه داد: دمای هوا تا روز دوشنبه روند افزایشی تدریجی دارد و پیش‌بینی می‌شود از سه‌شنبه توده هوای سردی وارد منطقه شده و کاهش دما را موجب شود.

وی افزود: با توجه به پیش‌بینی رگبار باران همراه با رعد و برق و احتمال تگرگ و وزش باد نسبتا شدید در اغلب مناطق استان از ظهر روز امروز (۱۶ فروردین) تا اواخر همین روز انتظار می‌رود کشاورزان برای حفظ محصولات خود نکاتی را مورد توجه قرار دهند.

همتی تصریح کرد: کشاورزان باید آمادگی لازم برای راه‌اندازی سامانه‌های ضدتگرگ در باغات، محافظت از تاسیسات کشاورزی به‌ویژه گلخانه‌ها با توجه به بارش‌های رگباری، تگرگ و وزش باد، محافظت از نهال‌های تازه غرس‌ شده، خودداری از چرای دام در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی داشته و از ورود دام به مناطق مرتفع با توجه به بارندگی و احتمال وقوع صاعقه جلوگیری کنند.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان با اشاره به بارش‌های اتفاق‌ افتاده در ۲۴ ساعت گذشته تا صبح امروز، یادآور شد: باش‌قشلاق گرماب با ثبت ۱.۴ میلی‌متر و گرماب با یک‌دهم میلی‌متر به ترتیب بیشترین و کم‌ترین بارش‌ها را داشتند و در زنجان نیز ۴ دهم درصد میلی‌متر بارش ثبت شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها