شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۵
منبع: نمایندگی مرکزی
غربالگری بیش از ۳۳۰ هزار نفر در مبادی ورودی شهرهای استان مرکزی

از ۹ اسفند 98 تا ۱۳ فروردین 99 انجام شد:

غربالگری بیش از ۳۳۰ هزار نفر در مبادی ورودی شهرهای استان مرکزی

مرکزی (ایسنا) - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی با اشاره به فعالیت ۲۴ پایگاه غربالگری هلال احمر در مبادی ورودی شهرهای استان گفت: در مجموع از ۹ اسفندماه 98 تا ۱۳ فروردین سال جاری ۹۵۲ نفر مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در این پایگاه‌ها شناسایی و به مراکز درمانی معرفی شده اند.

محمد محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا، طرح غربالگری توسط هلال احمر از ۹ اسفند آغاز شد. البته این طرح به طور رسمی از سوی ستاد مقابله با ویروس کرونا، از ۲۴ اسفندماه کلید خورد و با ایجاد ۲۴ پایگاه غربالگری و تب سنجی در مبادی شهرها در استان مرکزی با جدیت بیشتری دنبال شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی تصریح کرد: از نهم اسفندماه سال گذشته تا سیزدهم در مجموع ۳۳۰ هزار نفر در مبادی ورودی و خروجی شهرهای استان مرکزی غربالگری شدند که از این تعداد ۹۵۲ مورد مشکوک شناسایی و به مراکز بهداشتی و درمانی معرفی شد.

محمدی بیان کرد: بیشترین آمار غربالگری ایستگاه‌ها مربوط به روزهای ۲۸ و ۲۹ اسفند و دوم فروردین ماه بود که به طور میانگین در این روزها روزانه بیش از 16 هزار نفر غربالگری شده‌اند، همچنین بیشترین پایش نیز مربوط به شهرستان‌های ساوه، دلیجان و شازند بوده است.

وی با اشاره به طرح هاتفان امید ادامه داد: در این طرح قرار شده با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مراکز درمانی، خانواده‌های مبتلا به کرونا که دارای وضعیت مالی خوبی نیستند شناسایی شده و بسته معیشتی از سوی هلال احمر در اختیار آنها قرار گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها