• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99021107876
  • خبرنگار : 71263

درخواست از بلژیکی‌ها برای کمک به کشاورزان

سیب زمینی سرخ کرده بیشتری مصرف کنید!

سیب زمینی سرخ کرده بیشتری مصرف کنید!

در پی مشکلاتی که به دلیل افت تقاضا در بحبوحه پاندمی ویروس کرونا برای کشاورزان و شرکتهای محصولات سیب زمینی آماده و منجمد به وجود آمده، از شهروندان بلژیک دعوت شده است که سیب زمینی سرخ کرده بیشتری مصرف کنند.

به گزارش ایسنا، بلژیک بزرگترین صادرکننده سیب زمینی سرخ کرده آماده و سایر محصولات سیب زمینی منجمد در جهان است و سالانه ۵.۳ میلیون تن سیب زمینی را به محصولاتی نظیر سیب زمینی سرخ کرده و چیپس تبدیل کرده و به بیش از ۱۶۰ کشور صادر می کند.

محدودیتهایی که با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا اعمال شده، کافه ها و رستورانها که مشتری اصلی سیب زمینی سرخ کرده هستند را به تعطیلی کشانده و شرکتهای تولیدکننده با کاهش ۸۰ درصدی تقاضا روبرو شده اند.

رومن کولز، دبیرکل گروه صنعتی بلگاپوم به تلویزیون رویترز گفت: ما می دانیم که مردم بلژیک سیب زمینی سرخ کرده را دوست دارند و این میراث غیرقابل تغییر ما بوده است و بنابراین ما از مردم می خواهیم سیب زمینی سرخ کرده بیشتری مصرف کنند  تا ما بتوانیم سیب زمینی بیشتری را فرآوری کرده و از هدر رفت مواد غذایی جلوگیری کنیم.

بلگاپوم اعلام کرده که تقاضای جهانی برای سیب زمینی سرخ کرده بیش از ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است. تولید سیب زمینی در کشورهای فرانسه، آلمان و هلند هم با مشکلات مشابهی روبرو شده اند.

در بلژیک امسال ۷۵۰ هزار تن سیب زمینی به دلیل این که برای مصارف دیگر آشپزی مناسب نیستند، فرآوری نخواهند شد. بخشی از این میزان صادر شده، بخشی به بانکهای غذا داده می شود یا به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار می گیرد و باقی آن در تاسیسات بیوماس به انرژی تبدیل می شود.

به گفته کولز، کشاورزان بلژیکی احتمالا ۱۲۵ میلیون یورو ضرر خواهند کرد.

وی از مردم بلژیک خواست هر هفته سیب زمینی سرخ کرده بیشتری مصرف کنند یا از دکه های فروش سیب زمینی سرخ کرده که اجازه فعالیت دارند، خرید کنند.

بر اساس گزارش رویترز، بسیاری از مردم بلژیک می گویند که این کشور سیب زمینی سرخ کرده را اختراع کرد اما نیروهای آمریکایی که در زمان جنگ جهانی دوم در بلژیک استقرار داشتند آن را به اشتباه سیب زمینی سرخ کرده فرانسوی نامیدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۱ ۱۷:۲۵

غربیا میان فراخوان میدن سیب زمینی هارو بخرید هدرنره. و ازش چه استفاده هایی میکنن هدرنره،،اینجامیان جوجه رو میکشن ضرر نکنن.....

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۱ ۱۷:۳۴

چرانظراتمونو نمایش نمیدید

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۱ ۱۷:۴۰

اینجاجوجه رو میکشن که ضرر نکنن..اونجا فراخوان میدن ملت بیایید سیب زمینی بخریدکه هدرنره...ازش هزاراستفاده دیگه میکنن بلدن.اینجاما یک کارشناش نداشتیم که بگه بایدچکارکردکه این تخمها تبدیل به جوجه نشن؟؟؟؟

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۲ ۰۲:۰۵

والله ماسیب زمینی نمیتونیم بخریم که بیشتر مصرف کنیم کیلویی۵۰۰۰ تومان

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۲ ۱۲:۲۳

خدا به داد ما برسد که اینقدر از نظر طرز فکر عقب افتاده ایم وفقط فکر سود وجیف خودمان هستیم نه مردم واقعا برای ایرانی بودن خودم متاسفم چرا جوجه را هدیه ندادیم به بچه ها چرا ندادیم به روستاییان که نیاز دارند چرا پرورش ندادیم تا افراد بی بضاعت هم مرغ ارزان بخرند کشتیم تمام شد آیا زمان جنگ اگر چیزی زیاد داشتیم اینکار میکردیم چی شد اون دلسوزی‌های زمان جنگ الان کجا هستیم چکار میکنیم واقعا متاسفم

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۲ ۱۲:۰۲

یاد داش محمود بخیر که سیب زمینی مفتی به مردم میداد ولی ...

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۲ ۱۴:۴۳

بہ نظر من از ماست کہ بر ماست

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۲ ۲۰:۵۹

آره خیلی جاش خالی

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۲ ۲۲:۰۱

منم احمدی نژاد دوست داشتم چون خانواده ما زمان احمدی نژاد صاحب خونه و ماشین شدن همشون

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۲ ۱۸:۲۹

فقط مردم باید تاوان این گرانی بدبختی ها روبدن تشویق به مصرف کردن وبعضی وقتها کم مصرف کردن پس این دولت مردان چکارمیکنن ...

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۲ ۱۹:۲۱

انشالله دوباره آقای احمدی نژاد میاد ما مستضعف ها سیب زمینی بیشتر مصرف میکنیم الان که با این گرونی سیب زمینی شده غذای لاکچری

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۲ ۲۲:۰۲

نرود میخ آهنی در سنگ..اینجا اگه چیزی زیاد بیاد میگن معدوم کنید مبادا مردم به ارزونی عادت کنن..

avatar
۱۳۹۹-۰۲-۱۳ ۱۰:۲۷

زیر خط فقریم و مسوولین به فکر ما نیستن