پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۳
منبع: نمایندگی زنجان
شناسایی ۳۰ هزار خانواده نیازمند و آسیب‌پذیر در زنجان

شناسایی ۳۰ هزار خانواده نیازمند و آسیب‌پذیر در زنجان

زنجان (ایسنا) - مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) زنجان گفت: ۳۰ هزار خانواده نیازمند و آسیب‌پذیر در سطح استان شناسایی شده است.

فرهاد امندی دیروز (۱۷ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک فرا رسیدن ۱۷ اردیبهشت، سالروز تشکیل سازمان بسیج سازندگی به فرمان رهبر معظم انقلاب، با بیان اینکه حرکت بسیج سازندگی در راستای خدمت‌رسانی به مناطق محروم پایه‌گذاری شده و توانسته با حفظ روحیه جهادی و اعتقادی گام‌های بزرگی در رفع مشکلات مردم بردارد، اظهار کرد: اجرای رزمایش کمک مومنانه پیرو فرامین مقام معظم رهبری در روز نیمه شعبان انجام و ۳۰ هزار خانواده نیازمند و آسیب‌پذیر در استان زنجان شناسایی شدند.

وی با اشاره به اهمیت بیشتر کار جهادی و انقلابی در دوران شیوع ویروس کرونا، در رابطه با اقدمات صورت گرفته توسط بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان در راستای مبارزه با این ویروس منحوس، افزود: از ابتدای شیوع بیماری کرونا عملیات بیولوژیکی و ضدعفونی اماکن عمومی و پرتردد، درب منازل، مجتمع‌های مسکونی، مساجد و اماکن مذهبی و ادارات در شهرها و روستاهای استان زنجان به تعداد ۳۳ هزار و ۶۳ نقطه انجام شده است.

این مسئول با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ گروه جهادی جغرافیا و محله‌محور در راستای مقابله با کرونا فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی و ضدعفونی در مناطق محروم و حاشیه‌نشین استان، تهیه و توزیع ۱۷ هزار بروشور آموزشی در بین مردم و نیز توزیع یک میلیون و ۶۸۴ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده، از جمله اقدامات انجام شده توسط گروه‌های جهادی بسیج سازندگی استان زنجان است.

مسئول بسیج سازندگی استان زنجان، با اشاره به فعال‌سازی ۱۰۸ کارگاه تولید ماسک، گان و غیره به‌صورت خانگی و کارگاهی توسط گروه‌های جهادی بسیج سازندگی استان، ادامه داد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا ۹۸۲ هزار عدد ماسک توسط بسیجیان گروه‌های جهادی با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای استان تولید شده و در این مدت یک میلیون و ۳۴۷ هزار عدد ماسک و دستکش نیز توزیع شده است.

امندی با بیان اینکه رزمایش کمک مومنانه در مرحله نخست اجرا از آغاز ماه مبارک رمضان اجرا و ۱۰ هزار بسته معیشتی به خانواده‌های نیازمند و اقشار کم‌درآمد استان اهدا شده است، اظهار کرد: مرحله دوم این رزمایش نیز در نیمه ماه مبارک رمضان و ولادت کریم اهل‌بیت امام حسن مجتبی (ع) و مرحله سوم در روز عید فطر اجرا و ۱۰ هزار بسته معیشتی نیز در مرحله دوم توزیع خواهد شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان با اشاره به کمک ۱۹ میلیارد ریالی خیرین در تهیه بسته‌های بهداشتی و معیشتی، خاطرنشان کرد: مردم استان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۰۳۹۳۲۳ بانک انصار واریز کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها