یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۱
حزب آبی سفید: نمی‌توانیم جلوی الحاق کرانه باختری را بگیریم/هشدار اتریش درباره اجرای طرح الحاق

حزب آبی سفید: نمی‌توانیم جلوی الحاق کرانه باختری را بگیریم/هشدار اتریش درباره اجرای طرح الحاق

مسئولان ارشد حزب آبی سفید رژیم صهیونیستی اعلام کردند نمی‌توانند مانع عملی شدن تصمیم الحاق کرانه باختری شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، رسانه‌های اسرائیلی به نقل از مسئولان ارشد حزب آبی سفید اعلام کردند که قادر به توقف یا ممانعت از عملیات الحاق کرانه باختری نیستند و اگر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل تصمیم گرفته تا الحاق را اجرایی کند پس مسئولیت آن به عهده خودش است.

این مسئولان اعلام کردند: صحبت کردن در مخالفت با اعمال حاکمیت بر یک منطقه یک مسئله است و ممانعت از عملیات الحاق مساله ای دیگر. ما امیدواریم به توافقی برسیم که از حمایت گسترده برخوردار باشد.

آن‌ها در عین حال تأکید کردند: در نهایت این تصمیم به عهده خود نتانیاهو است و ما قادر به توقف آن نیستیم.

حزب آبی سفید به رهبری بنی گانتس اخیرا به توافقی با حزب لیکود به رهبری نتانیاهو برای تشکیل دولت ائتلافی دست یافت و براساس آن نتانیاهو برای ۱۸ ماه نخست‌وزیر شده و بعد از آن گانتس نخست‌وزیر خواهد شد.

از سوی دیگر اتریش نسبت به الحاق شهرک‌های کرانه باختری به اراضی اشغالی هشدار داد و آن را نقض قوانین بین المللی دانست.

وزیر خارجه اتریش تأکید کرد: توسعه طلبی یکجانبه در اراضی نقض قوانین بین المللی و قطعنامه‌های شورای امنیت است.

وی گفت که موضع کشورش را برای گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی توضیح داده است.

به گفته مسئولان رژیم صهیونیستی روند الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری از اول ژوئیه آغاز می شود.

همچنین تعدادی از کشورهای اروپایی اخیرا در نامه‌هایی به نتانیاهو نسبت به الحاق کرانه باختری هشدار داده‌اند.

اخیرا اردن و عمان نیز نسبت به الحاق کرانه باختری هشدار دادند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان