آرش جابری در پایان دیدار فینال رفت لیگ برتر فوتسال بین تیمهای گیتیپسند و مس سونگون، اظهار کرد: هیئت فوتبال و هیئت پزشکی ورزشی اصفهان، ادارهکل ورزش و جوانان استان و باشگاه گیتیپسند شرایط بسیار خوبی برای برگزاری این مسابقه فراهم کردند که از آنها تشکر میکنم.
وی افزود: خوشبختانه بازی بسیار خوبی بود و از خبرنگاران و اصحاب رسانه نیز که با صبوری با ما همکاری کردند، تشکر میکنم. سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی به عنوان عالیترین مقامی که مباحث بهداشتی را در ورزش پیگیری میکند بعد از بازی از اجرای صحیح پروتکلها ابراز رضایت کردند.
به گزارش ایسنا، سرپرست سازمان لیگ فوتسال ادامه داد: با همکاری خوب اعضای کادر مدیریتی، کادرفنی و بازیکنان 2 باشگاه، این مسابقه بدون هیچ حاشیه و مشکلی برگزار شد. روز ششم تیرماه بازی برگشت نیز در تبریز برگزار می شود.
انتهای پیام

