به گزارش ایسنا، فوتبال استان مرکزی در سال ۱۳۸۱ با خرید امتیاز تیم فوتبال پارت سازان مشهد فعالیت خود را در لیگ دسته اول کشور آغاز کرد و ۱۱ شرکت صنعتی اراک عضو هیئت مدیره و حامی مالی آن بودندT تا اینکه پس از پنج سال حضور در لیگ، شرکت آلومینیوم اراک رسما در سال ۱۳۸۶ مالک تیم شد و تا سال 1388 تا آستانه لیگ برتر هم رفت، اما با خصوصی شدن شرکت آلومینیوم، باشگاه فوتبال آلومینیوم منحل شد و امتیاز تیم در سال ۱۳۸۸ به باشگاه شن سا واگذار شد. این تیم در سال 1390 با واگذاری به شهرداری اراک با نام شهرداری اراک ادامه حیات داد و در ادامه مجددا شرکت آلومینیوم متولی این تیم شد، اما در تمام این 18 سال شاهد عدم موفقیت نماینده اراک و استان مرکزی در راه صعود به لیگ برتر فوتبال بودیم.
این روزها با حضور دو تیم خوشه طلایی ساوه و آلومینیوم اراک در مکان های سوم و چهارم لیگ دسته اول، فوتبال دوستان استان مرکزی منتظر هستند تا بالاخره این طلسم چندین ساله و طولانی شکسته شده و شاهد حضور این استان برای اولین بار در سطح لیگ برتر باشیم.
تیم خوشه طلایی امسال نخستین سال حضور در لیگ دسته اول را تجربه می کند و به واقع شگفتی ساز این مسابقات بوده است. این باشگاه سال گذشته با مدیریت حسین پرویزی به عنوان یک تیم خصوصی در دسته دوم کشور حضور داشت و با قهرمانی در این مسابقات، جواز حضور در لیگ دسته یک را کسب کرد. از همان ابتدا هدف این تیم صعود به لیگ برتر بود و در این راه ضمن کسب نتایج مطلوب، شاهد تغییرات زیادی در فصل جاری در کادر فنی این تیم بودیم.
این تیم فصل را با محسن عاشوری ستاره سال های قبل پرسپولیس آغاز کرد، اما در نیم فصل شاهد حضور وحید بیاتلو سرمربی تیم نود ارومیه به طور موقت و صرفا چند روزه در این تیم بودیم که با مخالفت نود ارومیه، این انتقال صورت نگرفت. در ادامه، محمود فکری که حواشی زیادی در راه جدایی از آلومینیوم اراک تجربه کرده بود، سکان هدایت تیم خوشه طلایی را بر عهده گرفت و با کسب نتایج خوب، این تیم به یک مدعی جدی تبدیل شد. در ادامه با رفتن محمود فکری به تیم نساجی مازندران، مجددا مدیران خوشه طلایی به سراغ محسن عاشوری رفتند تا راه نیمه تمام صعود به لیگ برتر را با مربی قبلی خودشان ادامه دهند.
البته نباید از این نکته غافل شد که خوشه طلایی در ابتدای فصل امکان بهره مندی از فرصت میزبانی در ساوه را نداشت و همین موضوع باعث شد این تیم دیدارهای خانگی کمتری را تجربه کند. اگر شرایط برای میزبانی این تیم فراهم بود چه بسا هم اکنون شاهد جایگاه بهتری برای این تیم بودیم.
به گزارش ایسنا، تیم آلومینیوم اراک هم امسال فصل پرفراز و نشیبی را در لیگ دسته اول تجربه کرد، اما سرانجام همانند خوشه طلایی توانست خود را به یک مدعی جدی تبدیل کند.
آلومینیوم سازان فصل را خیلی خوب با محمود فکری آغاز کردند و برای مدتی صندرنشین هم بودند، اما حواشی ایجاد شده باعث شد در نیم فصل، رتبه این تیم در جدول تنزل یابد و همین موضوع منجر به جدایی محمود فکری شد.
در ادامه مدیریت این باشگاه به سراغ رسول خطیبی یکی از بهترین مربیان نیم فصل اول لیگ برتر که هدایت ماشین سازی تبریز را بر عهده داشت، رفت. خطیبی خیلی زود با شرایط تیم آلومینیوم هماهنگ شد و توانست در نیم فصل دوم بدون شکست، تیم را در جمع مدعیان صعود قرار دهد.
بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال، هفته بیست و هفتم رقابت های لیگ دسته اول فوتبال پس از نزدیک به سه ماه تعطیلی، از فردا سه شنبه دهم تیرماه آغاز خواهد شد تا بار دیگر شاهد جدال نزدیک تیم های مدعی برای صعود به لیگ برتر باشیم. در این هفته تیم خوشه طلایی در گیلان میهمان داماش است و آلومینیوم اراک پذیرای شهرداری تبریز خواهد بود.
مطمئنا در هشت هفته باقیمانده از مسابقات انتظار می رود که مسئولان استان مرکزی حمایت ویژه ای از این دو تیم باشند تا انتظار 18 ساله مردم استان برای صعود به لیگ برتر محقق شود. انتظاری که امسال از هر زمان دیگری به واقعیت نزدیک تر است و باید منتظر ماند و دید تا پایان مردادماه چه نتیجه ای در انتظار فوتبال استان مرکزی و دو تیم خوشه طلایی و آلومینیوم خواهد بود.
انتهای پیام

