• شنبه / ۴ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99050402339
  • خبرنگار : 71234

‏⁧هشدار کریمی قدوسی درباره نفوذ دشمن به مراکز هسته ای

‏⁧هشدار کریمی قدوسی درباره نفوذ دشمن به مراکز هسته ای

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نسبت به ضرورت هشیاری در زمینه رخنه نفوذ دشمن در مراکز هسته ای هشدار داد.

‏⁧به گزارش ایسنا، جواد کریمی قدوسی در مطلبی در صفحه توییتر خود با هشتگ «نطنز» نوشت: «حراست⁩ مراکز هسته‌ای موظف می‌باشند کلیه تجهیزات و ماشین آلات جدید را قبل از ورود به سایتهای ⁧هسته‌ای⁩ اسکن، آزمایش و بررسی کامل نموده تا از ایجاد رخنه نفوذ دشمن برای فرستادن عوامل نفوذی در چهره پیمانکار و مجری طرح مانع ایجاد نمایند.»

روز گذشته نیز کریمی قدوسی در توییتی نوشته بود که «گزینه رخنه در مسائل حراستی و حفاظتی جمع بندی قطعی ما است چراکه اگر از بیرون شیء با این نقطه برخورد می‌کرد، می‌بایست قطعاتی از آن مشاهده شود که طبق بررسی‌ها مطلقا چیزی یافت نشده است.»

یه گزارش ایسنا، ١٢ تیرماه بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران وقوع حادثه در یکی از سوله‌های در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز در مرکز استان اصفهان را اعلام کرد و گفت که بامداد امروز به‌دنبال وقوع حادثه‌ای که چگونگی آن در دست بررسی است، یکی از سوله‌های در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز دچار آسیب شد، ولی هیچ تلفات جانی نداشت و به فعالیت‌های کل مجموعه لطمه‌ای وارد نکرد.این رخداد هیچ‌گونه تلفات جانی نداشته و لطمه‌ای به فعالیت‌های جاری این مجموعه نیز وارد نکرده است.

بعد از آن کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در جلسات جداگانه ای با حضور صالحی رییس سازمان انرژی اتمی و محمود علوی وزیر اطلاعات به ابعاد این حادثه پرداخته و هیأتی از این کمیسیون نیز بازدیدی از سایت نطنز داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha