به گزارش ایسنا به نقل از روسیا الیوم، امروزه بیشتر کشورهای جهان به جای استفاده از سوخت فسیلی به انرژی هسته ای روی آوردهاند. در تصویر زیر نام کشورهایی که بیشتر از دیگر کشورها برای تولید برق از انرژی هستهای استفاده می کنند به ترتیب آمده است.
بنا به گزارش "وضعیت صنعت هسته ای در سال 2010" کشور فرانسه بیشتر از تمام کشورهای جهان بر انرژی هسته ای متکی است و در سال گذشته برای تولید 71.7 درصد میزان تمام برق کشور ، 58 راکتور هسته ای راه اندازی کرده است.
براساس این گزارش، بعد از فرانسه بیشتر کشورهایی که برای تولید برق انرژی هسته ای را به کار می گیرند در اروپای شرقی قرار دارند.
کشورهای اسلوواکی، اوکراین و مجارستان تقریبا 50 تا 55 درصد برق خود را از طریق راکتور هسته ای تولید می کنند.
کشور سوئد نیز در اوایل لیست کشورهای متکی به انرژی هسته ای در تولید برق قرار دارد و تقریبا 40 درصد برق این کشور از این طریق تامین می شود.
بعد از سوئد کشورهای بلژیک و سوئیس قرار دارند که به ترتیب 39 و 37.7 درصد برق این کشورها از طریق انرژی هسته ای تامین میشود.
کشور اسلوونی نیز تقریبا 35.9 درصد برق خود را از طریق راکتور هسته ای تولید می کند.
انتهای پیام
نظرات