• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99052014345
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش وپرورش هرمزگان:

در زمینه اینترنت دار کردن مدارس هرمزگان نگرانی نداریم

در زمینه  اینترنت دار کردن مدارس هرمزگان نگرانی نداریم

ایسنا/هرمزگان معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش وپرورش هرمزگان گفت: امسال با کمک گروه‌های آموزشی زیرساخت‌های لازم برای اینترنت دار کردن مدارس استان حتی در دورافتاده ترین نقطه نیز صورت گرفته و در این زمینه نگرانی نداریم.

ابراهیم خوشبخت در گفت و گو با ایسنا، افزود: ۲۲ منطقه آموزشی هرمزگان برای اول مهرماه آماده است و دغدغه‌ای از لحاظ تولید محتوای آموزشی به روش حضوری و غیرحضوری دانش آموزان نداریم.

وی اظهار کرد: دربحث توزیع و ساماندهی معلمان نیز کارها به خوبی انجام شده و درحال صدور و ابلاغ همکاران فرهنگی هستیم.

خوشبخت ادامه داد: همه شرایط برای آموزش حضوری و غیرحضوری ۳۴۰ هزار دانش آموز استان درسال تحصیلی جدید (۹۹-۱۴۰۰) فراهم شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از ملزومات اساسی دانش آموزان داشتن کتاب است، گفت: تاکنون ۹۷ درصد دانش آموزان هرمزگان برای اخذ کتاب در سامانه ثبت نام کردند و سه درصد باقی مانده نیز تا فردا مهلت ثبت دارند.

معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش وپرورش هرمزگان خاطرنشان کرد: از سال ۹۲ تاکنون در دولت تدبیر و امید آموزش وپرورش هرمزگان دربحث آموزشی، پرورشی، اداری و پشتیبانی پیشرفت‌های خوبی با تلاش مدیریت و کارکنان صورت گرفته و اکنون حرفی برای گفتن داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha