• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99052014397
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

در بازدید مسئولان سازمان مدیریت استان از ایسنا مطرح شد؛

تاکید بر توسعه همکاری‌ها برای بسط نشاط اجتماعی در خراسان جنوبی

تاکید بر توسعه همکاری‌ها برای بسط نشاط اجتماعی در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مشاور رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی بر توسعه همکاری‌ها با جهاددانشگاهی برای توسعه فعالیت‌ها به ویژه در حوزه فرهنگی و نشاط اجتماعی تاکید کرد.

معصومه رضایی، امروز دوشنبه ۲۰ مرداد در بازدید از خبرگزاری ایسنا به مناسبت روز خبرنگار بر توسعه همکاری‌ها با مجموعه جهاددانشگاهی و بهره‌گیری از ظرفیت این نهاد به ویژه در خبرگزاری ایسنا تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، جلال‌الدین صادقی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در این بازدید اظهار کرد: جهاددانشگاهی نهادی است فرهنگی، پژوهشی و آموزشی که تبدیل به بزرگترین شبکه پژوهش های کاربردی و بزرگترین شبکه آموزش های تخصصی کوتاه مدت در کشور شده است.

وی افزود: دانشجویان در قالب ساختارهای مختلف در جهاددانشگاهی تربیت شده و تبدیل به افراد توانمندی برای جامعه می‌شوند که در هیچ نهادی نمی‌توان این تشکیلات و ساختار را یافت.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در خبرگزاری ایسنا با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، سعی کرده‌ایم اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کرده و در راستای افزایش نشاط اجتماعی گام برداریم.

صادقی با تاکید بر توسعه نشاط اجتماعی، افزود: جوانان امروز به نشاط نیاز دارند و ما به اندازه کافی نتوانسته‌ایم نشاط را به جانعه تزریق کنیم.

وی تصریح کرد: دبیرخانه علمی آسیب­های اجتماعی ذیل تفاهم نامه با موضوع" افسردگی: گفتگو کنیم." با تمرکز بر گروه بانوان خانه‌دار و با هدف توسعه نشاط اجتماعی در اجرای طرح ملی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در خراسان جنوبی فعال بوده است.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه این دبیرخانه از آغاز سال ۹۶ فعالیت خود را در جهاددانشگاهی آغاز کرد، تصریح کرد: در اولین اقدامی که انجام شد شعاری را با عنوان" بر سر آنم که گر ز دست برآید دست به کاری زنم که غصه سرآید"،   برای این دبیرخانه انتخاب کردیم.

صادقی بیان کرد: چشم‌انداز این دبیرخانه، توانمندسازی افراد از طریق فعالیت‌های علمی برای داشتن شهروندانی شاد و شهری آباد تعریف شد.

وی با اشاره به اینکه در جامعه به ایجاد مرکز نشاط و سلامت بانوان نیاز داریم، یادآور شد: با نگاه‌های بسته نمی‌توان به اهداف بلند دست یافت.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: باید با شناسایی مزیت‌های استان بتوانیم توانمندی‌های تخصصی جوانان و دانشجویان استان را تقویت کنیم.

در پایان این بازدید از سردبیر و خبرنگاران مجموعه ایسنا تجلیل شد.



انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha