فریدون محمدی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه کرج قومیتهای مختلفی را در خود جای داده در تلاش هستیم کرج را به عنوان پایتخت اقوام کشور معرفی کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری عنوان ایران کوچک را به کرج اطلاق کرده اند، باید از ظرفیتها و پتانسیلهای این شهر برای توسعه صنعت گردشگری استان استفاده کرد.
وی توضیح داد: بر این اساس بنا شده کاروان سرای شاه عباسی به خانه و مرکز اقوام ایرانی تبدیل شود و شاهد برگزاری جشنهای اقوام و برنامههای آیینی در این فضا باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی البرز اضافه کرد: برنامه ریزی لازم در این خصوص صورت گرفته و با رایزنی با مدیریت شهری کرج بنا شده این هفته تفاهم نامه مشترکی با شهرداری در این خصوص منعقد شود.
محمدی تاکید کرد: باید از ظرفیت های کرج برای جذب گردشگر، درآمدزایی و در نهایت رونق صنعت گردشگری استفاده کنیم چون مسیر توسعه استان از دل این صنعت می گذرد.
انتهای پیام
نظرات