• پنجشنبه / ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99052317046
  • خبرنگار : 50010

شهردار:

۶۷ درصد بودجه سال ۹۸ شهرداری هشترود در امور عمرانی هزینه شده است

۶۷ درصد بودجه سال ۹۸ شهرداری هشترود در امور عمرانی هزینه شده است

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار هشترود گفت: در سال گذشته از ۱۰۰ درصد بودجه شهرداری، ۶۷ درصد در حوزه امور عمرانی و مابقی برای هزینه‌های جاری صرف شده است.

مهدی پور صادق در نشست خبری، از آغاز ساماندهی پروژه سید دره سی با اعتبار یک میلیارد و 300 میلیون تومان و محوطه سازی مسجد جامع با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان از محل اعتبارات باز آفرینی از هفته آینده خبر داد.

وی با اشاره به وضعیت مسکن مهر شهرستان، اظهار کرد: وضعیت مسکن مهر از سال‌های گذشته در وضعیت نامناسبی قرار داشت که با کمک سازمان همیاری استان توانستیم معابر، پیاده‌روها و خیابان‌های این شهرک را ساماندهی کرده و برای اجرای آسفالت آماده کنیم.

وی ادامه داد: تعریض ورودی شهر از سمت راه آهن به متراژ 9 متر با اعتبار 400 میلیون تومان از منابع داخلی، بهبود وضعیت پیاده‌روها، اجرای طرح تفصیلی، اجرای ممیزی املاک و چندین طرح بزرگ دیگر در دستور کار شهرداری قرار دارد.

پورصادق اظهار کرد: از 10 هزار پلاک ثبتی موجود در شهرستان، فقط 3500 نفر پروانه ساخت شهرداری را اخذ کرده‌اند که از این تعداد هم افرادی که عوارض پرداخت می‌کنند، کم تعداد هستند.

به گزارش ایسنا، وی یادآور شد: برای اولین بار در سال‌های گذشته، ناوگان حمل و نقل واحد خدمات شهرداری هشترود موفق به خریداری دو دستگاه ماشین آلات سنگین و پرس زباله شده است.

وی ادامه داد: از کارهای دیگری که شهرداری هشترود در دست اجرا دارد می توان به بهسازی پارک شهر، احداث پارک جوان، لایروبی رودخانه وسط شهر، بهسازی خیابان شهید قاضی و چندین مورد دیگر اشاره کرد.

شهردار هشترود از عموم مردم خواست تا در عمرانی و توسعه شهری کمک حال شهرداری باشند و با پرداخت به موقع عوارض، این اداره را در اجرای پروژه‌های عمرانی یاری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha