• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۲۲:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99052619487
  • خبرنگار : 50176

ممنوعیت استفاده از چراغ ال ای دی برای وسایل نقلیه

ممنوعیت استفاده از چراغ ال ای دی برای وسایل نقلیه

ایسنا/لرستان رئیس پلیس راه لرستان بر ممنوعیت استفاده از چراغ ال ای دی برای وسایل نقلیه شخصی تأکید کرد.

سرهنگ مصطفی دالوند امروز ۲۶ مردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بر اساس بند ۱۰۰ ماده یک و مواد، ۱۸۵ و ۱۸۶ آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی، فقط وسایل امدادی، انتظامی و خدماتی، مجاز به داشتن چراغ گردان ال ای دی هستند.

وی تصریح کرد: مشاهده شده در برخی از موارد، مالکان خودروها به‌صورت عمدی و یا بر اثر عدم آگاهی، از تجهیزات پلیسی مانند چراغ گردان شخصی پشت شیشه جلو یا عقب و یا حتی در جلو پنجره، استفاده می‌کنند که این امر برخلاف قوانین و مقررات بوده و برای رانندگان متخلف پیگرد انتظامی و امنیتی به همراه خواهد داشت.

رئیس پلیس‌راه لرستان افزود: پلیس در صورت مشاهده این موارد با متخلفان برخورد قانونی کرده و ضمن جریمه، وسیله نقلیه را نیز توقیف خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha