سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۱
منبع: نمایندگی ایلام
افتتاح و کلنگ‌زنی 23 پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در هفته دولت در بدره

فرماندار خبر داد:

افتتاح و کلنگ‌زنی 23 پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در هفته دولت در بدره

ایلام (ایسنا) - فرماندار بدره از افتتاح و کلنگ زنی 23 پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در هفته دولت در این شهرستان خبر داد.

«یونس آزادی» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در هفته دولت امسال در شهرستان بدره 23 پروژه عمرانی و طرح اقتصادی با اعتباری قریب به 240 میلیارد ریال افتتاح و یا کلنگ زنی خواهد شد.

وی گفت:  از مجموع 23 طرح و پروژه، 18 مورد با اعتبار قریب به 220 میلیارد ریال پروژه عمرانی و 5 مورد با اعتباری قریب به 18 میلیارد ریال طرح اقتصادی است.

فرماندار بدره با اشاره به اینکه از مجموع 23 پروژه عمرانی و طرح اقتصادی، 18 مورد با اعتبار 185 میلیارد ریال معادل 78 درصد طرح‌ها و پروژه‌ها افتتاحی است، گفت: برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بیشتر در راستای تکمیل پروژه ها و طرح‌های نیمه تمام و بهره‌برداری از آنها بوده است.

وی از مهمترین طرح ها و پروژه‌های آماده افتتاح و کلنگ‌زنی در شهرستان بدره را اتمام گازرسانی به شهرستان، افتتاح ساختمان آتش نشانی شهرداری بدره، افتتاح کتابخانه عمومی بدره، پروژه‌های حوزه راهداری، کلنگ زنی پارک بانوان، افتتاح 2 طرح پرورش ماهی عنوان کرد و گفت: تا پایان سال جاری طرح های اقتصادی و پروژه های عمرانی مهمی در شهرستان به بهره برداری خواهد رسید.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها