• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۲
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 99052921566
  • خبرنگار : 71592

هشدارها درباره تشدید وضعیت اقتصادی غزه در پی بحران برق

هشدارها درباره تشدید وضعیت اقتصادی غزه در پی بحران برق

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در اراضی اشغالی نسبت به تشدید وضعیت اقتصادی غزه در صورت ادامه تعطیلی نیروگاه برق این منطقه هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رژیم صهیونیستی طبق ادعای خود در واکنش به پرواز بالن های آتش زا از ۱۲ اوت واردات سوخت به نوار غزه را ممنوع کرده است و همین امر موجب شد تنها نیروگاه تولید برق این منطقه روز سه شنبه متوقف شود. 

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در اراضی اشغالی نسبت به تشدید وضعیت اقتصادی غزه در صورت ادامه توقف این نیروگاه هشدار داد و از طریق صفحه خود در فیس بوک اعلام کرد، با کاهش دسترسی شهروندان غزه به برق از ۸ ساعت در روز به تنها سه تا چهار ساعت مشکلات سیستم بهداشتی شکننده غزه بیشتر می شود.

این نهاد اعلام کرد، این بحران دشواریهای شهروندان در دسترسی به آب را هم بیشتر کرده و مشکلات زیست محیطی نیز در پی خواهد داشت.

در همین حال، جنبش حماس نیز در بیانیه‌ای اعلام کرده که ادامه محاصره غزه، تشدید بحران برق و مشکلات اقتصادی و معیشتی فلسطینیان در این باریکه جنایتی در حق بشریت است.

جوانان فلسطینی در پی عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به تفاهمات آرام‌سازی اوضاع و عدم لغو محاصره و ممانعت از کالاهای اساسی و مواد بهداشتی به این باریکه راه‌اندازی بالن‌های آتش‌زا به سمت اراضی اشغالی را ازسرگرفته‌اند.

به گزارش مرکز اطلا رسانی فلسطین، ارتش رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر در واکنش به خواسته فلسطینیان برای لغو محاصره و بازگشایی گذرگاه‌ها بارها نوار غزه را بمباران کرده که در این حملات شماری نیز زخمی شدند.

  دولت رژیم صهیونیستی علاوه بر حملات مداوم خود به نوار غزه اخیرا سواحل دریای غزه را به روی صیادان و نیز گذرگاه کرم ابوسالم را برای واردات مواد مورد نیاز از جمله سوخت بست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha