• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99062620254
  • منبع : نمایندگی اردبیل

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خبرداد

فوت ۶ بیمار کرونایی در استان اردبیل 

فوت ۶ بیمار کرونایی در استان اردبیل 

ایسنا/اردبیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در شبانه‌روز گذشته ۶ بیمار کرونایی در استان اردبیل فوت و ۱۸ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند.

شهرام حبیب‌زاده 26 شهریور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد ۶ نفر در اردبیل، ۲ نفر در پارس‌آباد، ۷ نفر در مشگین‌شهر، ۲ نفر در گرمی و ۱ نفر در خلخال بستری و خوشبختانه ۲۳ بیمار با بهبودی نسبی مرخص شده‌اند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه داد: در حال حاضر تعداد ۲۱۴ بیمار در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۵۸ بیمار در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

حبیب‌زاده افزود: از هم‌استانی‌ها درخواست می‌کنیم تا همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده‌ از ماسک را جدی گرفته و در اولویت قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha