• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 99062922155
  • خبرنگار : 71541

آمار ۲۸ میلیونی تلفن ثابت تا پایان تیرماه

آمار ۲۸ میلیونی تلفن ثابت تا پایان تیرماه

به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، تا پایان تیر ماه سال جاری ۲۸ میلیون و ۷۴۹ هزار و ۲۳ تلفن ثابت مشغول به کار بودند که این آمار، ضریب نفوذ تلفن ثابت را به ۳۴.۵۲ درصد می‌رساند.

به گزارش ایسنا، به اعتقاد کارشناسان، برخلاف تلفن همراه که دارای فضای رقابتی است، در تلفن ثابت رقیبی وجود ندارد و مشتری چه بخواهد و چه نخواهد از سوی یک اپراتور سرویس دریافت می‌کند. در چنین شرایطی، بهتر است مخابرات در جهت جذب مشتریان و ارائه خدمات بیش‌تر اقدام کند. مخابرات باید درآمدزایی خود را از تلفن ثابت برای داشتن توجیه اقتصادی بیشتر کند و این درآمدزایی باید با ارائه خدمات متنوع صورت گیرد تا مخابرات هم بتواند هزینه‌های خود را پوشش دهد.

سیدمجید صدری -مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- درباره تعداد مشغول به کار تلفن ثابت تا پایان تیر ماه سال جاری به ایسنا گفت: ۲۸ میلیون و ۷۴۹ هزار و ۲۳ تلفن ثابت تا پایان تیرماه مشغول به کار بودند که این آمار، ضریب نفوذ تلفن ثابت را به ۳۴.۵۲ درصد می‌رساند.

به گفته صدری، تعداد تلفن همگانی تا پایان تیرماه،  ۹۸ هزار و ۱۸۴ و تعداد روستاهای دارای ارتباط، ۵۱ هزار و ۴۰۵ عدد است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین خاطرنشان کرد: تا پایان تیرماه، ضریب نفوذ ADSL خانوار به ۱۶.۲۸ درصد رسیده و آمار ایجاد شبکه فیبر نوری نیز ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ کیلومتر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۶-۳۰ ۰۱:۰۳

مخابرات تلفن مشترکان کم مصرف را قطع کرده تا به مشترکان جدید واگذار کند