پنجشنبه ۳ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۷
راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه تا پایان سال

راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه تا پایان سال

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان گفت: در پی اقدامات و پیگیری های انجام شده برای شروع به کار منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه، این منطقه تا پایان سال راه اندازی خواهد شد.

ماندانا زنگنه در نشست بررسی آخرین وضعیت راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه که در دفتر این معاونت برگزار شد افزود: فعال شدن این منطقه می تواند مبادلات مرزی میان این شهرستان و کشور پاکستان را بیشتر کند و در پی آن میزان قابل توجهی اشتغال به طور مستقیم و غیر مستقیم در منطقه ایجاد خواهد شد به همین دلیل می توان نقش مهمی در تحول منطقه ایفا کند.

وی بیان کرد: مناطق ویژه اقتصادی رامشار و میرجاوه در دو نقطه سیستان و مرکز استان می توانند سبب افزایش مبادلات مرزی استان با دو کشور افغانستان و پاکستان شود و در پی این مهم میزان ترانزیت در استان افزایش خواهد یافت و می تواند رونق مناطق مرزی استان را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها