• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99070806103
  • خبرنگار : 50167

طی ۲۴ ساعت گذشته اتفاق افتاد؛

۳ فوتی و ۱۹ مورد مثبت کرونا در زنجان

۳ فوتی و ۱۹ مورد مثبت کرونا در زنجان

ایسنا/زنجان طبق آمار، استان زنجان طی ۲۴ ساعت گذشته، با ۱۹ مورد مثبت و در مجموع با ۵۰۵ فوت ناشی از بیماری کرونا در وضعیت قرمز و دامنه موج سوم کرونا قرار دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، بر اساس آخرین اخبار در کشور، استان زنجان به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت قرمز و دامنه موج سوم کرونا قرار دارد که نیازمند رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی و نیز استفاده از ماسک است.

در خصوص وضعیت مبتلایان ویروس کرونا در استان زنجان طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹ مورد مثبت ابتلا به بیماری کرونا از لحاظ آزمایشگاهی به ثبت رسید که اکنون مجموع موارد مثبت بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی، ۳۷۷۳ مورد است.

همچنین در حال حاضر ۳۹۴ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زنجان بستری هستند که این تعداد از ابتدای شیوع کرونا تاکنون مجموع بیماران کرونایی بستری در استان به ۱۱ هزار و ۴۲۶ نفر رسیده است.

متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته، ۳ بیمار مبتلا به کرونا در این استان جان خود را از دست داده‌اند. گفتنی است از ابتدای شیوع کرونا تاکنون مجموع بیماران فوت شده به ۵۰۵ نفر رسیده است.

قابل ذکر است، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در استان زنجان مجموع بیماران بهبودیافته مبتلا به کرونا نیز ۳۱۶۹ مورد گزارش شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha