• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۹ / ۱۸:۱۵
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 99072115912
  • خبرنگار : 71552

پرسپولیس بهبهان ۲۹ - ۳۰ پاس ناجا

ظهرابی: می‌خواهیم شگفتی لیگ برتر هندبال باشیم/ ربیعی: برای بالا رفتن از گروه محکوم به برد هستیم

ظهرابی: می‌خواهیم شگفتی لیگ برتر هندبال باشیم/ ربیعی: برای بالا رفتن از گروه محکوم به برد هستیم

سرمربی تیم هندبال پرسپولیس بهبهان گفت: متاسفانه امروز اشتباهات فردی زیادی داشتیم، قطعا در ادامه راه بهتر عمل خواهیم کرد و به نتایج خوبی می‌رسیم.

به گزارش ایسنا، در سومین روز از رقابت‌های لیگ برتر هندبال، دو تیم پرسپولیس بهبهان و پاس ناجا که هر دو تیم به تازگی به لیگ برتر راه یافته‌اند مقابل یکدیگر قرار گرفتند. در حالی که پرسپولیس بهبهان در تمامی مدت بازی از حریفش جلو بود اما در ثانیه‌های پایانی پاس ناجا با یک گل توانست پیشی بگیرد و برنده این دیدار شود. این دیدار با نتیجه ۳۰ بر ۲۹ به سود پاس ناجا به پایان رسید.

در ادامه گفت‌وگوی سرمربیان دو تیم بعد از بازی را می‌خوانید:

مسعود ظهرابی، سرمربی تیم پرسپولیس بهبهان بعد از شکست تیمش در ثانیه‌های پایانی مقابل پاس ناجا اظهار کرد: متاسفانه امروز اشتباهات فردی بالایی داشتیم. بازیکنانم تمرکز لازم را نداشتند. نباید این بازی را واگذار می‌کردیم ولی متاسفانه نیروی جوان و کم تجربه سبب شد که در ثانیه‌های پایانی بازی را واگذار کنیم.

او در ادامه گفت: ما در زمان استراحت توضیحات لازم را به بازیکنان دادیم ولی متاسفانه بازیکن با تجربه ما آن طور که باید تمرکز نداشت و در ۴۰ ثانیه پایانی برد را از دست دادیم. اگر بازیکن جوان این‌گونه عمل می‌کرد اشکال نداشت ولی از بازیکن با تجربه انتطار نمی‌رفت. قطعا در ادامه راه بهتر عمل خواهیم کرد و به نتایج خوبی خواهیم رسید. می‌خواهیم جزو شگفتی‌های این دوره از لیگ باشیم.

هم‌چنین علیرضا ربیعی دولت آبادی، سرمربی تیم هندبال پاس ناجا بعد از برد مقابل پرسپولیس بهبهان گفت: پیش‌بینی می‌کردیم که برنده این بازی باشیم. ما محکوم به برد هستیم تا بتوانیم به انتظارات‌مان دست یابیم. برای بالا رفتن از گروه باید بهبهان را می‌بردیم که خداراشکر در ۷ ثانیه آخر توانستیم با یک گل به برتری برسیم.

وی افزود: ما تیم جوانی هستیم، از نام تیم هم مشخص است که همه سرباز هستند. من به این تیم ایمان دارم و احساس می‌کنم که یکی از شانس‌هایی هستیم که از این گروه صعود خواهیم کرد. امیدوارم با قدرت بازی‌ها را ادامه دهیم. برای تک تک بازی‌ها برنامه داریم. ما باید از این گروه بالا بیاییم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha