• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۹ / ۲۳:۵۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99072116039
  • خبرنگار : 50176

شرایط فوق قرمز کرونایی در لرستان

شرایط فوق قرمز کرونایی در لرستان

ایسنا/لرستان دبیر کنترل و مراقبت بیماری کرونا در لرستان گفت: ۶۵۴ نفر بر اثر کرونا در استان فوت کرده‌اند.

دکتر کوشکی ۲۱ مهرماه اظهار کرد: تاکنون فوتی‌های قطعی در لرستان ۶۵۴ نفر بوده و تست پی سی آر ۳۱ هزار و ۳۵۲ نفر مثبت بوده است.

 وی تصریح کرد: ۳۰۵ نفر مبتلا به بیماری کووید۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند که حال ۳۸ نفر وخیم است. 

دبیر کنترل و مراقبت بیماری کرونا در لرستان خاطرنشان کرد: در پی بحرانی شدن کرونا، با توجه به اینکه شیوع کرونا و مرگ بر اثر این ویروس در استان به حالت فوق حاد و فراتر از قرمز رسیده، ظرفیت تخت‌های بیمارستانی نیز تکمیل شده و گاهی اوقات در بیمار در اورژانس نگه می‌داریم. 

کوشکی اضافه کرد: استفاده از ماسک برای همه افراد اجباری است و در صورت رعایت نکردن با فرد متخلف برخورد قانونی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha