• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۹ / ۰۰:۴۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99072920920
  • منبع : نمایندگی لرستان

چهارخطه خرم‌آباد- سپیددشت فعال است

چهارخطه خرم‌آباد- سپیددشت فعال است

ایسنا/لرستان عملیات چهارخطه خرم‌آباد- سپیددشت سال 92 آغاز شده اما در این مدت بیشتر مواقع تعطیل بوده است.

این جاده به عنوان پر و پیچ خم‌ترین جاده بین بخشی لرستان 75 کیلومتر طول دارد و به علت واقع شدن 20 آبشار به جاده آبشارها معروف است.

سپیددشت مرکزبخش پاپی بزرگترین بخش در لرستان است و جاذبه‌های گردشگری زیادی دارد اما از زیرساخت‌های لازم برخوردار نیست.

این جاده در یک دهه گذشته بیشتر مواقع تعطیل بوده و یکی از خواسته‌های بحق مردم شهر سپیدشت تکمیل این محور است.

جعفر طولابی، فرماندار خرم‌آباد در خصوص آخرین وضعیت این پروژه به ایسنا گفت: چهارخطه سپیددشت به خرم‌آباد دارای ردیف اعتباری شده و بخشی از کار نیز شروع شده است.

وی ادامه داد: امسال برای این پروژه اعتباراتی پیش‌بینی شده و امیدواریم در موعد مقرر به بهره‌برداری است.

طولابی با بیان اینکه این پروژه یکی از چهارخطه‌های مهم استان است، افزود: چند ماه اخیر در استانداری لرستانی طی جلسه‌ای که با وزیر راه و شهرسازی داشتیم به‌طور مفصل در خصوص این پروژه صحبت کردیم.

فرماندار خرم‌آباد تاکید کرد: تکمیل این پروژه می‌تواند یکی از زیرساخت‌های مهم سپیددشت باشد و مطالبه عمومی مردم این شهر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha