• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99080502654
  • خبرنگار : 50220

پایان برداشت سوغاتی‌های خندان اردکان

پایان برداشت سوغاتی‌های خندان اردکان

ایسنا/یزد همه ساله همزمان به شروع ماه دوم از فصل پاییز، کشاورزان اردکانی بعد از چهار ماه تلاش شبانه‌روزی، حاصل یک سال کشت و زرع خود را در برداشت سوغاتی‌های خندان این شهرستان چیده و روانه بازار داخل و خارج کشور می‌کنند.‌

کشاورزان اردکانی این روزها برداشت پسته از سطح 7500 هکتار باغات این شهرستان را از اواسط تیرماه آغاز کرده بودند، پایان می‌دهند و آخرین برداشت‌های خود را که امسال با وجود مخازرات جوی 30 درصد کاهش داشته ولی در عین حال به ازای هر هکتار بالغ بر یک‌هزار و ۳۵۰ کیلوگرم بوده را روانه ترمینال‌های فراوری پسته می‌کنند.

امسال پیش‌بینی می‌شود که کشاورزان اردکانی بیش از ۹ هزار تن پسته خشک را تولید کره و روانه بازارهای داخل و خارج کشور کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha