• سه‌شنبه / ۶ آبان ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 99080603013
  • خبرنگار : 71610

ابراز نگرانی سازمان ملل نسبت به وضعیت ماهر الاخرس

ابراز نگرانی سازمان ملل نسبت به وضعیت ماهر الاخرس

هماهنگ کننده صلح سازمان ملل در خاورمیانه نسبت به وخامت حال اسیر ماهر الاخرس در زندان رژیم صهیونیستی پس از ۹۲ روز اعتصاب غذا ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ایسنا، نیکولای ملادینوف، هماهنگ کننده سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه ضمن هشدار نسبت به پیامدهای بحران مالی شدید تشکیلات خودگردان، طرفین فلسطینی و صهیونیستی را به ازسرگیری مذاکرات سازش فراخواند.

وی همچنین از تلاش‌های جنبش‌های فتح و حماس برای تحقق آشتی ملی و برگزاری انتخابات استقبال کرد و آن را گامی مهم خواند.

لازم به ذکر است که اسیر ماهر الاخرس از ۹۲ روز پیش در اعتراض به بازداشت موقت و بدون تفهیم اتهام خود در زندان رژیم صهیونیستی دست به اعتصاب غذای نامحدود زده است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این اسیر فلسطینی هم اکنون در بیمارستان کابلان بستری است و وضعیت بسیار وخیمی دارد.

با این حال رژیم صهیونیستی حاضر به آزادی او نیست و دادگاه عالی صهیونیستی هم اخیرا با آزادی او مخالفت کرد و این اسیر فلسطینی پیشنهادهای طرف صهیونیستی برای شکستن اعتصاب غذای خود را رد کرده و بر ادامه اعتصاب غذا تا آزادی و بازگشت به میان خانواده اش اصرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha