قاسمی در نشست با فرماندار شهرستان سیب سوران اظهار کرد: عمده مشکل تامین آب شرب این شهرستان در روستاهاست و تلاش میکنیم تا پروژه های در دست اجرا با سرعت بیش تری انجام پذیرد.
وی در ادامه گفت: تاکنون بیش از ۱۰۵ کیلومتر از خطوط انتقال اصلی و فرعی اجرا شده و ۹۰ درصد عملیات اجرایی طرح پیمان سپاری گردیده است.
مدیرعامل آبفا سیستان وبلوچستان خاطرنشان کرد: برنامه ریزی و اقدامات لازم صورت گرفته تا در سال جاری با تکمیل و وارد مدار کردن شبکه توزیع، ۲۰ روستای این مجتمع از نعمت آب آشامیدنی بهره مند گردند.
وی به احداث ایستگاه پمپاژ موقت برای رفع کمبود آب در شهر سوران و روستای سیب که یکی از بزرگترین روستاهای منطقه میباشد اشاره کرد و گفت: با تمهیدات انجام شده و وارد مدار کردن ۳ حلقه چاه جدید و احداث ایستگاه موقت کمبود آب شهر سوران و روستای سیب برطرف گردید.
قاسمی از برنامهی پیش روی شرکت برای افزایش ظرفیت تأمین آب مجتمع ۱۰۰ روستایی و شهر سوران گفت و افزود: برنامه ریزی گردیده که در سال جاری با تجهیز و وارد مدار کردن ۵ حلقه چاه حفر شده در منطقه کناری، ظرفیت تأمین آب مجتمع روستایی و همچنین شهر سوران افزایش یابد.
انتهای پیام
نظرات