به علت مصوبه ستاد ملی و استانی مقابله با ویروس کرونا مبنی بر ممنوعیت برگزاری هرگونه اجتماع بالای ۲۰ نفر و برگزاری همایش ها و جشنواره ها و غیره برگزاری آیین اختتامیه نخستین جشنواره روابط عمومی های برتر استان مازندران به تعویق افتاد.
دبیر خانه نخستین جشنواره روابط عمومی های برتر مازندران با اعلام این خبر گفت: داوری در خصوص آثار برتر صورت گرفته و برگزیدگان این دوره از جشنواره شناخته شدند .
دبیرخانه این جشنواره با عنوان این که همه تمهیدات برای برگزاری مراسم اختتامیه این جشنواره فراهم شده بود و قرار بر این بود تا این آیین با حضور استاندار، برخی مدیران و برگزیدگان در روز چهارشنبه ۱۴ آبان همزمان با روز مازندران برگزار شود، اعلام کرد: این مراسم در نخستین فرصت پس از رفع محدودیت های کرونایی برگزار می شود.
انتهای پیام
نظرات